Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség megszakítása » Mit javasoltok , ti mit tennétek?

Mit javasoltok , ti mit tennétek?

Figyelt kérdés

Kérek mindenkit ,ne ítélkezzetek :( tudjuk nagyon jól, hogy csúnyán elrontottuk!

Szóval, 8 hetes vagyok jelenleg. Nekem van már 3 iskolás korú gyermekem, páromnak 2 kisebb gyereke, mindkettőnknek az előző kapcsolatából.

Nekem nyáron megszűnt a munkám, az újnál pedig ősztől vették volna fel, de így már oda sem. Párom dolgozik, gyetektartast fizet, és 1-2 kiadása van még.

2 szobás családi házban élünk, nagyjából minden megvan amire szükségünk van.

Sógornőm kint el külföldön, a létező minden segítséget felajánlotta nekünk, munka, lakhatás... ezért is voltunk azon az állásponton, hogy akkor nem jelent gondot, ha lesz egy közös babánk.

Időközben az igért segítség megszűnni látszódott.... de ekkor már késő volt, -pozitív lett a tesztem.

Azóta vívódunk,mit tegyünk.

Párom attól tart,hogy anyagilag nem birná, igyis már megjegyezte hogyha megtartjuk,akkor dolgozhat hétvégén is.

Mondtam neki, hogy szülés után néhány hónappal már tudnék én is dolgozni mégha csak rész munkaidőbe is.

Mama már nyugdíjas lenne addigra, elvállalna a picit néhány órára. De ez sem igazan tetszett neki.

Addig is igyekeznék terhesség alatt is bármiféle munkát keresni.

Semmi porcikám nem akarja ezt a picit elvetetni.

Mit tennétek a helyembe?

Persze, beszélünk róla párommal, de képtelenek vagyunk döntést hozni azóta, mióta megtudtuk.

Borzasztó lelkiismeret furdalásom van már igyis....

2023. szept. 6. 14:46
1 2 3 4
 21/38 anonim ***** válasza:
100%

Én is értettem elsőre, de ha igazán őszinte vagy leredukálódik erre a párod, mert kb sosincs otthon, ha most bevállaljátok ezt a babát pláne nem lesz.

Tudom mindenki úgy éli az életét ahogy neki jó.

De szerintem óriási hiba , hogy nem engeded segíteni mikor otthon van.. Mert nem segít hanem kiveszi a részét.

2023. szept. 6. 17:16
 22/38 A kérdező kommentje:
Napi 10 oraznak, lehet az én gyengeségem, de így nem szívesen hagyom neki hogy szombat vasárnap csináljon valamit. Persze ez sem feltétlen jó,mert megszokja, aztán ha valóban rászorulok a segítségre, akkor nem tenné meg.
2023. szept. 6. 17:42
 23/38 anonim ***** válasza:
94%
Ne haragudj kérdező, de nem tudom miért született meg ez a kérdés igazából. Az összes válaszodban csak azt bizonygatod, hogy milyen jó lesz nektek 6-8 fővel egy 2 szobás házban, úgy hogy a férjed 7/7 napot fog dolgozni és te a pár hónapos csecsemő mellől fogsz dolgozni. Ez mindenki álma, nem? Ha nektek jó így, akkor tartsátok meg, nekem mindegy. De nem véletlenül egybehangzóan mindenki válasza az, hogy így inkább nem.
2023. szept. 6. 18:00
 24/38 anonim ***** válasza:
72%

Igen. Ez hatalmas gyengeség.

Ez az első számú hiba amit egy nő eltud követni egy kapcsolatban. A férfi nem hímestojás, nincs cukorból, hogy elolvadjon. Egyenlő félként kellene egymást kezelni, gyakorlatilag továbbra is egyedülálló vagy.

"Szegény" 10 órázik..az enyém is. Attól még nem vagyok madár sem cseléd és van 3 gyermekünk, akiknek ugyan úgy szükségük van az apjukra, van egy kertes házunk ami szintén nem épül szépül magától. Az élet nem áll meg 10 óra munka után. A gyerekek nem maguktól nőnek fel - jobb esetben..

2023. szept. 6. 18:08
 25/38 A kérdező kommentje:
23-as, nem bizonygatom. Sajnos én is tudom ,hogy ez így nem jó. Nem is tudom a kérdés miért született meg. Talán mert ki kellett írnom magamból, talán tanácsért... esetleg pozitív kimenetelű történetet várva, ha egyáltalán ilyet élethelyzetben lehet pozitív irányba terelni a dolgokat.
2023. szept. 6. 18:16
 26/38 anonim ***** válasza:
100%
Szóval takarítottál volna kint terhesen?
2023. szept. 6. 19:10
 27/38 anonim ***** válasza:
94%
Szoval 1 szobaba akarsz a meglevo 3 melle betenni megegyet, plusz a masik ketto, akik idonkent ott vannak. Ez nagyjabol az a kategoria, ahol a jelenlegiknek SINCS meg mindene. Remelem van eszed, es nem tartjatok meg.
2023. szept. 6. 19:16
 28/38 anonim ***** válasza:
93%
Eszembe sem jutna megtartani. Van már 3 gyereked és munkád sincs, ha a pasi nem lenne, akkor mehetnél a híd alá. Szomorú, hogy felelőtlenül szexeltetek, legalább akkor világra ne hozz valakit ilyen körülmények közé.
2023. szept. 7. 09:49
 29/38 anonim ***** válasza:
75%
Igazából már az előző 2 gyerek sem hiányzott, de ha így folytatod lesztek még 5-6 gyerekesek is.
2023. szept. 7. 09:54
 30/38 anonim ***** válasza:
67%

Nem vállalnám, és a férjed helyében gondolkoznék a váláson.

Nem azért, mert sz.r ember vagyok, hanem mert te nem látod a valóságot, ami gáz.

Van 5!!! gyereketek, minek még egy hatodik, amikor eleve egy kétszobás házban nyomorogtok.

2023. szept. 7. 16:09
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!