Mit javasoltok , ti mit tennétek?
Kérek mindenkit ,ne ítélkezzetek :( tudjuk nagyon jól, hogy csúnyán elrontottuk!
Szóval, 8 hetes vagyok jelenleg. Nekem van már 3 iskolás korú gyermekem, páromnak 2 kisebb gyereke, mindkettőnknek az előző kapcsolatából.
Nekem nyáron megszűnt a munkám, az újnál pedig ősztől vették volna fel, de így már oda sem. Párom dolgozik, gyetektartast fizet, és 1-2 kiadása van még.
2 szobás családi házban élünk, nagyjából minden megvan amire szükségünk van.
Sógornőm kint el külföldön, a létező minden segítséget felajánlotta nekünk, munka, lakhatás... ezért is voltunk azon az állásponton, hogy akkor nem jelent gondot, ha lesz egy közös babánk.
Időközben az igért segítség megszűnni látszódott.... de ekkor már késő volt, -pozitív lett a tesztem.
Azóta vívódunk,mit tegyünk.
Párom attól tart,hogy anyagilag nem birná, igyis már megjegyezte hogyha megtartjuk,akkor dolgozhat hétvégén is.
Mondtam neki, hogy szülés után néhány hónappal már tudnék én is dolgozni mégha csak rész munkaidőbe is.
Mama már nyugdíjas lenne addigra, elvállalna a picit néhány órára. De ez sem igazan tetszett neki.
Addig is igyekeznék terhesség alatt is bármiféle munkát keresni.
Semmi porcikám nem akarja ezt a picit elvetetni.
Mit tennétek a helyembe?
Persze, beszélünk róla párommal, de képtelenek vagyunk döntést hozni azóta, mióta megtudtuk.
Borzasztó lelkiismeret furdalásom van már igyis....
Illetve soha senkitől nem vartunk el semmit sem, nem kértünk. A kinti munka is fel lett ajánlva, elfogadtuk.
A mama pedig imádja az unokákat, és hidd el, ő ajánlotta fel, hogyha végre otthon lesz, méhet az unokákért, annyi időt tölthet velük,amennyit csak akar. Tőle se várnánk el semmit az ég világon.
8-as vagyok. Arra céloztam -lehet kicsit rosszul fogalmaztam-, hogy minden szép és jó amikor eltervezitek és beszéltek róla, de mivel semmi nem úgy szokott alakulni ahogy az ember eltervezi, így lehet, hogy apuka meggondolta magát.
Én akkor is azt mondom, hogy biztosan nem merném így bevállalni a gyereket.
Ott vannak a nagyobb gyerekek, suli, egyetem, jogsi akár vagy bármi más...ezek mind nagy kiadások lesznek.
Ők már régóta kint élnek, most készülnek nagyobb hazát vásárolni, és amiben most élnek, odaadták volna nekünk addig, amíg nem tudunk kint mi is sajátot bérelni.
Munkát pedig biztosan tudott volna nekem is, ott ahol ő dolgozik, ugyan " csak " takarítás, de be tudott volna intézni, akár néhány hónapra is
A párjának uzelete van odakint, ő intézte volna páromnak a munkát. Nem lenne olyan hihetetlen ez így...
Tehát lényegében kopasz seggel mentetek volna ki, teljesen másokra utalva nagy ígéretek mellett..
Párod meg csak hétvégén van otthon...
Mi eltünk gyerekek előtt úgy 2 évig, hogy én jártam ki külföldre dolgozni havi váltásban. Első gyerekünk születése után férjem járt külföldre majd második gyerek után országon belül betelni. Soha többet. A gyerekeknek apa kell, nem csak olyan aki csak tolja haza a pénzt.
Ehh, bocsánat. Folyton át javít a telefon.
* hetelni
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!