Mit lehet tenni, ha férfiként szeretnék egy terhességet megszakitani (3 hétnél van kb), állnám is a költséget de a hölgy nem szeretné megszakitani?
Figyelt kérdés
2023. febr. 17. 16:48
71/81 anonim válasza:
egyáltalán: biztosan tőled van?
72/81 anonim válasza:
Pontozzatok le. Akkor is egy felelőtlen pondró ez a pali aki gumit se húz
73/81 anonim válasza:
Kérdező, apasági teszt nélkül még véletlenül se igérj meg semmit, és ne fizess egy fillért se semmilyen alapon!
74/81 anonim válasza:
74
aha, tehát a párja mellett félrekufirculó nőci, aki átveri, h tablettát szed, az bolyhos nyuszika?
75/81 anonim válasza:
Nem. Egy szörnyű nőszemély. Csak az ne akarja másik nyakába varrni a babát. Hiszen ő akarta..
76/81 anonim válasza:
Nem tudsz mit csinálni. Legközelebb gumit húzol.
77/81 anonim válasza:
Amikor legelőször várandós lettem, még nem voltam férjnél. Úgy gondoltam, hogy stabil, jó a párkapcsolatom. De amikor elmondtam, hogy várandós vagyok, 180 fokos fordulat, és lelépett. Ettől függetlenül a döntésem az volt, hogy nem megyek abortuszra. Viszont az apát sem köteleztem semmire. Gyerektartást sem kértem. Nem is volt jelen az életünkben. De nem bántam meg a döntésem.
Tudom, itt nem erről van szó. Csak a témáról eszembe jutott. Azóta csodaszép családom van egy fantasztikus férjjel.
80/81 A kérdező kommentje:
Nem volt terhes, 4 hónapig etetett vele, hogy terhes tőlem, és nem is akart velem találkozni, most munka kapcsán találkoztunk, megvan az összes adata stb. És nem terhes. Én mindig kb szívrohamot kaptam mikor írt.
2023. máj. 31. 23:44
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!