Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség megszakítása » Mit lehet tenni, ha férfiként...

Mit lehet tenni, ha férfiként szeretnék egy terhességet megszakitani (3 hétnél van kb), állnám is a költséget de a hölgy nem szeretné megszakitani?

Figyelt kérdés

2023. febr. 17. 16:48
1 2 3 4 5 6 7 8 9
 61/81 anonim ***** válasza:
20%
#59 "Barati korbol tudok olyan pasirol aki tripperes lett egy notol gumi nelkuli szextol mert a nonek amugy semmi tunete nem volt meg az orvos is meglepodott mikor visszajott a tenyesztes eredmenye mert meg o sem gondolta , hogy tenyleg problema lenne a csjaszinal. Szegeny srac meg szenvedett" - van ilyen is, de tudod, lényegesen nagyobb szenvedés egy gumival elrontott szex, mint például egy doxycyclin kúra beszedése, az utóbbit inkább csak a futó kellemetlenség kategóriájába tenném, amíg az előző komoly kudarcélmény és trauma lehet... persze ez csak az én véleményem, más lehet másként ezzel... mondjuk gyakorlati tapasztalatom még csak az óvszer-horrorral van, STD-t még soha sem sikerült összeszednem...
2023. febr. 26. 23:23
 62/81 anonim ***** válasza:
63%

Én csak azt nem értem, hogy miért ragaszkodnak ezek a nők a nem kívánt gyerekhez? Mi jó van abban, hogy terhesen egyedül maradnak? Egy nőnek ilyenkor volna legnagyobb szüksége egy támogató társra, ehelyett egyedül kell végigcsinálni az egészet, nem beszélve arról, ami utn a jön. Mi jár ezeknek a fejében? Miben reménykednek?

N

2023. febr. 27. 06:32
 63/81 anonim ***** válasza:
72%
*utána
2023. febr. 27. 06:32
 64/81 anonim ***** válasza:
67%

Abban reménykednek, hogy idővel apuka hàtha újra visszatér hozzájuk.Vannak akik sosem nőnek fel a mesékből. Aztán pofán csapja őket a valóság. Na, akkor jön a jól ismert sírás-rívás. A felháborodás, az önsajnálat, a mások sajnálatának a kivívása lesz az egyetlen céljuk. Az más kérdés, hogy sokan nem dőlnek be nekik, de a mártírkodás kielégíti őket.

Sajnos egyedülálló anyucinak lenni sem annyira jó buli, de ezt nem hiszik el addig amíg meg nem tapasztalják. Akkor viszont már késő lesz. Ott van a gyerek, nem lehet csak úgy félretenni.

Nagyon sokan nem képesek belegondolni a várható nehézségekbe, és egyáltalán nincsenek tisztában azzal, hogy valóban alkalmasak-e arra, hogy végig csinálják. Csak azt látják, hogy jön a babucika, de jó lesz majd. Igen, valóban aranyosak, de nemcsak ennyiből áll majd az elkövetkező kb. 20 év.

2023. febr. 27. 07:31
 65/81 anonim ***** válasza:
25%
je megint egy eltunt kerdezo!
2023. márc. 3. 09:16
 66/81 A kérdező kommentje:
Nem tűntem el.
2023. márc. 4. 00:38
 67/81 anonim ***** válasza:
71%

Kedves Kérdező, van valami változás? Sikerült a hölgyet jobb belátásra bírni?

N

2023. márc. 4. 06:59
 68/81 A kérdező kommentje:
Hát nem tudom, mi van vele, az én számom nem veszi fel, ha máséról hívom leráz, ha messengeren írok neki azt írja, hogy hagyjam békén stb. Azt mondta 10 éve erre vágyik és a párjával meg akarják tartani stb. Nekem két gyerekem van 1,5 éve vagyok egyedül és hamarosan be lesz adva a válás mert már rég az új párjával van az (ex)feleségem.
2023. márc. 6. 13:59
 69/81 anonim ***** válasza:
100%

"10 éve erre vágyik és a párjával meg akarják tartani "

A párja tudja, hogy nem az övé?

2023. márc. 7. 17:15
 70/81 anonim ***** válasza:
100%
#69 Jó kérdés
2023. márc. 7. 18:33
1 2 3 4 5 6 7 8 9

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!