Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség megszakítása » Mit lehet tenni, ha férfiként...

Mit lehet tenni, ha férfiként szeretnék egy terhességet megszakitani (3 hétnél van kb), állnám is a költséget de a hölgy nem szeretné megszakitani?

Figyelt kérdés

2023. febr. 17. 16:48
1 2 3 4 5 6 7 8 9
 41/81 anonim ***** válasza:
76%
30-as, a férfi húzzon gumit, ne utólag! nyávogjon.
2023. febr. 21. 15:44
 42/81 anonim ***** válasza:
87%

Egy másik ember terhességét mégis hogyan akarnád megszakítani? O.o Úgy képzeled, hogy az óhajodra majd elfogja a nőt a rendőrség, majd akarata ellenére kórházba viszik, és kikaparják belőle a gyerekét? (Ez Kínában volt gyakorlat az egykepolitika idején).

A gyerektartást nem úszod meg (ha bebizomyosidk az apaságod), hacsak nem talál valakit a nő, aki vállalja az apaságot helyetted.

2023. febr. 24. 14:26
 43/81 anonim ***** válasza:
33%

#42, vagy ha a nő gerincet növeszt, és nem indít apasági pert... azért szerencsére van néhány tisztességes nő is, aki nem akarja másra erőszakolni a saját, egyedül meghozott döntésének következményeit...

De hát ja, legrosszabb esetben be kell állítani egy havi rendszeres utalást a netbankba, mielőtt az ember kitörölné az életéből ezt a kudarcos történetet...

2023. febr. 24. 18:42
 44/81 anonim ***** válasza:
65%
a saját, egyedül meghozott - a férfi vállalta a gyereket, amikor nem húzott a gumit a farkára - és örüljön, amiért nem az AIDs-et kapta el random kapcsolatból.
2023. febr. 24. 20:42
 45/81 anonim ***** válasza:
23%

Gondolom a HIV vírusra gondoltál, mert a mai gyógyszerek mellett ultra ritka, hogy ki is fejlődjön az AIDS.

Nos, inkább a HIV, mint 18 év béklyó.

Ha már itt tartunk, a nőt miért nem félted a nemi betegségektől? Cifrábbakat kaphat el, mint egy pasi!

2023. febr. 24. 20:48
 46/81 anonim ***** válasza:
32%
"a férfi vállalta a gyereket, amikor nem húzott a gumit a farkára" - annyira unalmas már ez a rohadt demagógia! Szerencsére a nők jó része is rühelli a fogamzásgátlás ezen - a szex minőségét erősen lerontó módját... bocs, de számomra egyetlen embrió (tudom, a magzatfanatikusok szerint "az már egy kis életke") sem ér annyit, hogy a szex legyen rossz miatta.
2023. febr. 24. 23:43
 47/81 anonim ***** válasza:
36%

😂😂😂 A nő ha azt mondja h nem szereti gumival mert nem minőségi a szex, akkor carul csinálja a partner.

Mert hogy nem az ultra vékony gumi miatt nem jó a csajnak, az biztos!

2023. febr. 25. 06:58
 48/81 anonim ***** válasza:
78%
#46 na ez a halálom. Megint csak a nö felelössége vèdekezni mert ti nem szerettek “zokniban labat mosni” holott amugy mint tudjuk nem csak a gyerektöl tud megvédeni. Szóval èn b*sszam szét a hormonháztartásom aztán kérdèses hogy a jövöben lehet e gyerekem, se ha nem teszem és becsúszik a gyerek én vagyok a szar. …. Pfuuu
2023. febr. 25. 09:04
 49/81 anonim ***** válasza:
28%
#48, te a tablettát utálod, én meg a gumit, 1:1... és nem, ez esetben pusztán azért vagy mondjuk értéktelen (ne használjuk az általad használt durva szót), mert egy vatradék fejletlen embrió fontosabb számodra, mint egy hús-vér másik ember. Én ezt csak súlyos értékrendi defektként tudom értékelni... szerencsére azért nem kritikus a dolog, saját tapasztalatom szerint 10% alatt van a gumióvszerhez ragaszkodó nők aránya...
2023. febr. 25. 10:52
 50/81 anonim ***** válasza:
27%
#45 "Nos, inkább a HIV, mint 18 év béklyó." - abszolút egyetértek!!!
2023. febr. 25. 11:06
1 2 3 4 5 6 7 8 9

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!