Mi lesz ha kicsúszok az időből?
Rettegek, hogy lekésem a megadott heteket.
11 napja késik. Nagyon erős pozitív a teszt. Nem tudom megtartani a babát.
Vistzzont 5napja próbálok időpontot kérni vizsgálatra eddig kis sikerrel.
Dabas a körzeti nekem. Ők folyamatosan átküldenek a Délpesti kórházban ahol nem fogadnak mert nem tartozik sűrgős kategóriába.
Ha így haladok , kicsúszok az időből.
Mit javasolnátok?
12. hétig lehet abortuszt kérni, még nagyon messze vagy attól, hogy kicsússz az időből. Első körben nőgyógyász kell, hogy megállapítsa a terhességet és a nőgyógyász járóbeteg ellátáshoz nem kell beutaló, menj be oda, ahova körzetileg tartozol.
A beteg orvosi beutaló nélkül jogosult igénybe venni a szakorvosi rendelő által nyújtott
bőrgyógyászati,
nőgyógyászati és gyermeknőgyógyászati,
urológiai,
pszichiátriai és addiktológiai
fül-, orr-, gégészeti, valamint csecsemő- és gyermek fül-orr-gégészeti,
szemészeti és gyermekszemészeti,
általános sebészeti és baleseti sebészeti,
onkológiai
Gyereked😁
Amúgy nem vagy még kicsúszva egyáltalán. Úgyis csak akkor tudsz bármit kezdeni, ha a doki igazolja az élő terhességet, vagyis van szívhang, ami még csak mostanában lesz.
nagyon köszönöm a kommenteket.
Teljes mértékben igazatok van. Csak túl aggódom. Mint mindig minden mást is. Aggódok és félek.
Köszönöm a nyugtató kommenteket
A körzeti orvoshoz menj, sztk, Dabas , nőgyógyászat.
Vagy mehetsz magánba is.
Az orvosnak szólj hogy nem szeretnéd megtartani a babát így ő úgy fog téged tovább küldeni családsegítőhöz stb
Az abortusz a Délpestiben lesz
7-es, mondjuk pont senkit nem érdekel, hogy teherbe akarsz esni. Nem kell ezt a fórumtémát látogatni, ilyen egyszerű.
Nekem sem lehet gyerekem, mégsem rúgok bele abba, aki valamilyen okból abortuszra kényszerül.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!