Már elmúltam 30, félek kicsúszok az időből. Vki jár
hasonló cipőben?
Persze. Pár milliárd nő jelen pillanatban, 30 fölött gyerekre vár.:)
Az égvilágon semmiről nem késtél le, még nagyon fiatal vagy!
2009. aug. 30. 14:19
Én még csak 21 vagyok, de mindig is fiatalon szerettem volna anya lenni:( Először 20 éves korom előtt, mostmár annak is örülnék ha 25 éves koromig lehetne babám. Már nagyon szeretném. Szerintem nekem is csak 30-on felül lesz kisbabám. A mostani életkörülményeim nem túl biztatóak:(((
2009. aug. 30. 14:21
Ha egy-két évvel múltál el 30, akkor még a világon semmiről nem vagy lemaradva. Igazából ha 36-38 is vagy akkor sem vagy még elkésve. Csak fiatalon gondolja azt az ember, hogy akkor már késő szülni. Velem együtt vannak egy páran akik ilyen "hajlott" életkorban még szültek és nem bánják ezt a döntést.
2009. aug. 30. 14:23
Én most 39 vagyok. Igaz, hogy van egy 12 éves gyermekem, de akkor még teljesen éretlen voltam rá. Mostanra érett meg bennem, hogy "Anyáskodjak". Ez nem azt jelenti, hogy rossz anya voltam, de lehettem volna sokkal jobb is. Persze akkor még minden más érdekelt. Munka, barátok, jövés-menés, stb. Most bármit megadnék érte, hogy újrázhassak. Persze ebben a korban nem olyan könnyen jön össze a terhesség. Mindezt csak azért írtam le, mert szerintem mindenki maga érzi, legbelül, hogy mikor jött el az Ő ideje. Ne izgulj! Nem csak Te választasz. A baba is választ Téged/Titeket! Amikor mindhárman igazán akarjátok, jönni fog!
2009. aug. 30. 14:27
Én 37 leszek, igaz már 35 éves koromtól ráálltunk élesben. Sajnos eddig még nem jött a baba, van nálam egy kis probléma, meg is kérdeztem a dokit, hogy későn kezdtük e a családalapítást, mert a koromra (korunkra) vettem a sikertelenséget. Mondta, hogy ő ezzel a bajjal (endometriózis) legalább annyi huszonévest kezel, és semmiről nem vagyok lecsúszva.
Az az igazság, hogy nem véletlenül csak most állunk hozzá és ha jól megvizsgálom magam nem is lettem volna jó anya a húszas éveimben. Ma már sokkal nyugodtabb vagyok.
Mindenki más persze...de én nem bánom, hogy később kezdtünk neki.
2009. aug. 30. 14:36
6/14 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat!32 éves vagyok,márciusban töltöm be a 33.-at...Mostanra értem be és vágyom a picire,remélem mihamarabb megérkezik és nem lesz késő!A fiatal lánynak üzenem,hogy sohasem tudhatja mit hoz a sors!Mindenkinek sok sikert,aki babát szeretne és sok boldogságot,akinek már sikerült!
Én most múltam 30!Tavasszal volt egy missedem,első baba lett volna.Sikerült talpraállni és most újból próbálkozunk.
Ne félj,hogy ki csúszol sz időből,még benne vagyunk a keretben!:)))
Kitartást és mielőbbi babásodást kívánok!
2009. aug. 30. 16:10
8/14 A kérdező kommentje:
Szia!Sajnálom,ami Veled történt és gratulálok a talpraálláshoz!Az első lépést megtetted,innen már semmi akadálya nem lesz a baba érkezésének,ha a lelkedben rend és béke van:))))Sok sikert Nektek!
én 24. évessen szültem a lányomat. 35 évesen a fiamat aki most 8 hónapos és mára NEM várom 36 éves vagyok és szeretnénk egy harmadik babát is. Remélem sikerült. :-)
Sok sikert neked is!
2009. aug. 30. 18:49
10/14 A kérdező kommentje:
Ez igazán biztató!Kívánom,hogy hamarosan üdvözölve légy a nagycsaládosok körében!:)))Írj,ha sikerült!Sok sikert!
Kapcsolódó kérdések: