12hetes genetikai uh nem mutatta meg magát az én babám, se orrcsontot nem tudtak nézni se a nyaki redőt. Csütörtökön kell vissza mennem. Aggaszt, hogy ugyan igy járok, és kicsúszok az időből. Más is járt igy?
Nyugi, nem csúszol ki.
Amúgy az én babám a lábain ült és ő sem hagyta, hogy lemérjék a nyaki redőt, pedig nagyon rázták a hasam a hasi UH-n. Aztán meg kellett csinálni a hüvelyi UH-t is, na akkor elkezdett mocorogni.
Első ha ilyen stilusban beszélsz akkor inkább hallgass,ez nem attól függ hogy akarom e vagy sem,istenem elég buta vagy.Szerinted ha nem aggodék,a kérdést nem véletlen tettem fel.Nagy majom vagy!!
Utolsónak csináltak mindkettőt de nem mozdult arébb a fejecskéje hogy profilból legyen.
off: az első semmi rosszat nem mondott, te viszont jól lehordtad, a te stílusod elég érdekes.
Kérdésedre válaszolva, nekem 13 hetesen nézték, és semmi gond nem volt belőle.
Szia!
Nekem is 13+3 hetesen nézték meg, nem volt gond. Ne félj, a dokid meg jó fej, hogy aggódik, mert amúgy őket általában baromi hidegen hagyja, hogy a kismamák rágják a kefét.
szió
Egy kis off:
Én is úgy érzem, hogy az 1 válaszoló kissé agresszív volt.
:-(
Neki üzenem, hogy nem mindenki akar megtartani egy beteg babát, és ha átcsúszik a 14 hétre, már nagyon nem mindegy, hogy altatásos abortusszal veszik el, vagy fenn kell legyél, és megszüld.
Van sajnos tapasztalatom...:-(
Szerintem erre gondolt a kérdés feltevője...
Persze , ott a 18.heti Uh is , de az nem Down szűrésre van.
Ha csinálnak kombinált tesztet ami erre vonatkozik,ahoz kellenek ezek az adatok is.
Nem fogsz kicsúszni,és minden rendben lessz nyugi.
:))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!