Van itt olyan aki el akarta vetetni a kisbabáját de nem tudta mert esetleg kicsuszott az időböl vagy más miatt?
Figyelt kérdés
Mi lett azota veletek ès a babàval ? Örülsz hogy igy alakult ?2015. júl. 26. 09:19
1/8 anonim válasza:
Engem nem érint, csak egy anyukával beszéltem pár hónapja, aki mesélte, hogy el akarta vetetni a babát, csak elnézték a magzat korát és kicsúszott az időből. Azt mondta, így utólag nagyon bánta volna, ha elveszik, örül neki h jobban alakult.
2/8 anonim válasza:
Én így jártam.
Őszintén? Nem vagyok boldog. Bent ragadtam egy rossz házasságban, a kicsi ráadásul problémás baba, és én szépen lassan kikészülök.
Persze az emberek felé mosolyogni kell és hazudni hogy minden fa.sz.a, miközben már ott tartok, hogy még akarok halni.
3/8 anonim válasza:
Egyik ismerősöm így járt. A spirál miatt nem volt mensije, ezért nem is vette észre, hogy terhes csak amikor már a 4. hónapban volt. Azóta megszületett a fia, és nagyon boldog. A párja meg egy szemét disznó volt, mert elhagyta, amikor kiderült, hogy neki van már egy másik nővel gyereke és házassága (amiről persze az ismerősöm nem tudott, pedig együtt voltak majdnem 2 évig). De a lány nagyon boldog, sokat segítenek a szülei és nagyon szereti a fiát :)
4/8 anonim válasza:
2-es! Problémás baba nincs, csak problémás szülő! Ha magadban és körülötted rendbe tudod majd tenni a dolgokat, akkor a baba sem lesz olyan "problémás".
5/8 anonim válasza:
Igazad van utolsó! Ha nem problémázok elmúlik az glutén, tej és tojás érzékenysége, továbbá a felemás hosszú keze és lába egy hosszra nő...
6/8 anonim válasza:
Értelmezd akkor kérlek, amiről itt szó van! Nem beteg, vagy fogyatékos gyerekekről beszélünk, hanem "problémásról". A kettő ugyanis nem ugyanaz.
8/8 anonim válasza:
Egyik barátnőm járt így, nyárra várja a babáját, most már bánja, hogy egyáltalán megfordult a fejében az abortusz gondolata. Ő későn jött rá, hogy babát vár, állítása szerint. Majdnem 10 hetes volt, mikor nőgyógyászhoz elment, utána még több napot elmélkedtek a párjával, hogy mi legyen és mire oda jutott, hogy akkor mégsem tartja meg, már 11 hetes is elmúlt, mire meg a családsegítőhöz is elment, már majdnem betöltötte a 12. hetet és még semmit sem intézett (altató orvos, vérvétel, csekk befizetése).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!