Aki ellenzi az abortuszt mit tenne ha a lánya elmondaná neki, hogy el akarja vetetni a magzatát?
Ha szüksége lenne rám természetes, hogy segítenék neki, hisz a gyerekem! Az, hogy mi a véleményem próbálnám háttérbe helyezni és elsősorban az anyukája lennék, aki támogatja az erre rászoruló gyerekét és elfogadja olyannak amilyen és ebbe beletartóznak a döntései is.
Persze könnyű ezt leírni, remélem tényleg tudnék így viselkedni, bár remélem soha nem kerül rá sor. Az én kislányaim még igen picik 4,5 hónapos mazsolák.
Én nem tudnék a lányom mellé állni és támogatni egy ilyen döntésben, mivel egyáltalán nem tudok és nem is akarok azonosulni egy ilyen döntéssel.
Én őt megszültem, felneveltem, elég sok áldozatot hoztam érte, és akkor ő, csak azért, mert önző és csak magával törődik, kiolt egy ártatlan életet, a saját gyerekét.
Nagyon nagyot csalódnék benne, ha ez kiderülne, és magamban is, mert nem ilyen felelőtlennek és önzőnek neveltem.
Szerencsére ez csak gondolatkísérlet, 2 lányomtó eddig 2 unokám van, imádok fiatal nagymama lenni, fiatal anyuka is voltam.
Utolsó!
Mit tudnál jobban viselni?
Ha a lányod abortuszra megy, vagy ha a nyomásodra megszüli, aztán nem törődik vele, nem ad neki figyelmet és törődést, rossz anya lenne?
Nem mindenkinek való az anyaság. 100%os védekezés nincs.
Én inkább lennék halott, mint néhány szülő gyereke az ismerettségi körömből.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!