Budapesten magánkórház, ahol végeznek abortuszt?
Figyelt kérdés
Most költöztem fel vidékről, fogalmam sincs hova mehetnék. Magánkórházba vagy legalábbis magánorvoshoz mennék, mert ott talán nem bánnak rosszul velem.2015. máj. 27. 07:50
2/3 anonim válasza:
Szia !
Ne gondold ,hogy mindenhol rosszul bànnak veled ! A magànkórhàz egy vagyon ,csak megsúgom !!! Nekem is volt terhességmegszakítàsom annak idején ,a Délpesti Jahn Ferenc kórhàzban .A kórhàzról mondanak fűt fàt ,de a nőgyógyàsz aki az én orvosom ,és a műtétet is vàllalta ,nagyon kedves ember .Egy percig nem néztek ràm ferde szemmel a kórhàzban ami miatt ott vagyok ,sem a műtős személyzet ,sem a nővérkék (.Ha érdekel megmondom az orvos nevét priviben )
3/3 anonim válasza:
Budapesten is van olyan ahol rendesek.Pl Uzsoki korhaz.nyilvan nem szalloda de normalisak.
Szerintem varosi legenda hogy szemrtkednek
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!