Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Róbert Károly magánklinikán...

Róbert Károly magánklinikán hogy zajlik a szerződéskötés a szülésről?

Figyelt kérdés
Konkrétan az érdekel, hogy hányadik héten, vannak-e akkor vizsgálatok vagy csak beszélgetés, kell-e ezért fizetni, ilyenkor csak adnak egy tájékoztatót és a szüléskor kell aláírva vinni vagy előre aláírni? Mi történik, ha mégsem ott szülök végül?

2014. dec. 1. 10:14
 1/4 anonim ***** válasza:

Lassan két éve lesz,hogy ott szültem.

Mivel odajártam terhesgondozásra is,nagyon meg voltam elégedve.

Kb.a 20.hét körül kötöttük meg a szerződést,ha jól emlékszem 40-50%-ot kellett kifizetni(de már akkor is volt olyan,hogy csak a 10-20-át foglalod,és a terminus végére jutsz csak el a 40-50%-ig,de nekünk így volt a legjobb).

Szülőszoba látogatás ingyen van,vizsgálatokért fizetni kell,vagy van terhesgondozás csomag.

A szerződés kitér arra is ,hogyha nem szülsz ott van valamilyen kötbér,amit levonnak,illetve ugye választott orvosnál lehet még probléma.

Hiszen egy adott orvos,csak adott számú szülést vállal mondjuk egy hónapban,nem vállaljak tele magukat..Na most,hogyha Te mégsem ott szülsz,egy másik kismama lehet,hogy "elesik" az orvostól.

Egyébként ha nincs szerződésed,ügyeletben akkor is fogadnak és a helyszínen kell fizetnem.

Amikor én szültem volt bent egy másik kismama,aki szülés előtt két nappal jött a klinikára.

2014. dec. 1. 16:21
 2/4 A kérdező kommentje:

Köszönöm a választ!

Hát ha kötbéres, akkor nem jön szóba. Az viszont jó hír, hogy úgy is oda lehet menni, hogy nem kötöttem előtte szerződést, hanem csak "beesek".

2014. dec. 2. 13:06
 3/4 anonim ***** válasza:

Szerintem bárhol kötsz egy szerződést,és nem teljesíted,akkor van vmennyi kötbér,hiszen elvileg akkor számít rád a klinika,az orvos,a szülésznő.

De természetesen "be is lehet esni",nyilván ha választott orvost szeretnél akkor érdemes előtte pár héttel ezért fixálni.

Javaslom a szülőszoba látogatást,van ingyenes szülésfelkészítő is.

Egyénként tényleg nem tudok mondani egyik orvosra sem rosszat,van köztük más-más habitusú(bőbeszédűbb,tartózkodóbb stb),de kedvesek voltak,és jó emlékeink vannak

2014. dec. 2. 15:02
 4/4 BFM válasza:
37.héten be kell menni anesztes vizsgálkatra (15e ft) és ott adják oda a szerződést amit aláírva majd a szülésre kell vinni.
2015. júl. 6. 12:40

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!