Fogyasztóvédelemmel foglalkozók?
Bocs, nincs sok lehetőségem a keresgélésre, nem tudna ebben jártas segítséget adni?
Szerződéskötés - megtévesztéssel - szolgáltatás igénybevételére való kötelezés - hűségidő - jogi úton való érvényesítéssel való fenyegetés
Ebben a kérdésben nincs konkrétum. Nem lehet rá így válaszolni. Kicsit fejtsd ki.
Megtévesztés: aláírtad-e a szóban kapott infó ellenkezőjét elolvasás nélkül.
Ilyenekre gondolok.
Bocs, hogy szűkszavú voltam.
Tehát: Fogyasztóvédelemmel foglalkozó szervezetet, hivatalt vagy egyént keresnék.
Érdemes megkeresned a Tékozló Homár fogyasztóvédelmi blogot is, bőven rendelkeznek tapasztalattal.
#5-ös! Nagyon köszönöm.
Igaz, az, aminek tárgyában felvilágosítást keresnék, az újság-előfizetés, amire vonatkozóan egyelőre nem találtam választ.
#6-os! Érdekes tapasztalatok, belenéztem... :)
Köszönöm...
Kedves #5-ös, a hírközlési területbe beletartozik - szerintem - a napilapok, ezen belül az előfizetéseknek a kérdése. De nem biztos.
Vagyis előbb szóban szeretnék tájékozódni, de egyelőre nem találok telefonszámot, lehet, pontatlanul néztem meg az általad javasolt helyen a honlapot?
Köszönöm az eddigi segítségedet!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!