Lehetséges, hogy a Fidesz hagyja nyerni az ellenzéket? Azt hallottam, hogy idén elkerülhetetlen lesz az állam csőd (ezzel foglalkozók jósolták).
Figyelt kérdés
És akkor megint rá lehet fogni másra ha bal..sz volt a Fidesz.2014. jan. 29. 20:18
1/15 Galamb András válasza:
Az ezzel foglakozók már vagy 20 éve ezt mondják.
2/15 anonim válasza:
Azokat az "ezzel foglalkozókat" le kell sz-arni.A Fidesz fog nyeri, nem fogja hagyni az ellenzéket nyerni, és nem lesz államcsőd.
4/15 A kérdező kommentje:
Jaés,és azóta 280-Ft alatt nem volt az euró.
2014. jan. 29. 20:32
5/15 anonim válasza:
Már 4 éve államcsődöt "jósolnak" ezek a drága "ezzel foglalkozók"!
Amúgy meg nem tudom elképzelni róluk, hogy direkt el akarnák bukni a választást.
6/15 rémuralom válasza:
Aki szokta olvasni a kommentjeimet, tudja, hogy nem vagyok éppen a kormány elragadtatott híve, de azt kell mondjam, az "ezzel foglalkozók" baromira nem látják a jövőt, hiszen nem jósok, csak közgazdászok. Az előrejelzéseik 99%-a tök pontatlan, a maradék 1% véletlenül jön be. Úgyhogy nem, nem várható államcsőd. A forint-euró árfolyamnak vajmi kevés köze van az államcsőd bekövetkezésének valószínűségéhez, bár nyilván, ha felugrana 1000 forintra az euróárfolyam, akkor a lejáró devizakötvények visszafizetése durván megterhelné a költségvetést. Ami még közel nem államcsőd, megszorításokkal simán korrigálható.
7/15 A kérdező kommentje:
Én nem mondtam, hogy az euró árfolyam növekedése államcsődhöz vezetne. Az államcsőd közeli helyzet emeli az euró árfolyamát. Nem mindegy.
2014. jan. 29. 21:06
8/15 anonim válasza:
Kérdező, te egész nap ezen az árfolyamon, meg a 280 forinton rugózol. Nem unod még? :D
9/15 A kérdező kommentje:
Egy-hónapja nem jártam itt. Valakivel össze keversz.
2014. jan. 29. 21:08
10/15 MolotovPunk válasza:
Valószínűleg nyerni fog a fidesz és nem lesz államcsőd szerintem sem,viszont éhező,nélkülöző és hajléktalan egyre több lesz.Iszonyatos nyomor jön,ha fid marad kitalálják majd még az adóknak az adóját is.
Ettől függetlenül köztudott,hogy Orbánék most emelik meg az államadósságot még 10%-al Paksi atomerőmű és egyéb dolgaikkal.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!