Miért kapnak a vasutasok karácsonyig fejenként 150. 000 Ft-ot prémiumba?
Most az a baj, hogy betartott egy ígéretet? Pff...
"Inkább a mentősöknek és az orvosoknak kellett volna kapniuk akik életeket mentenek nevetséges aprópénzért."
Inkább ne turkáljunk a magánrendelős orvosok pénztárcájában...
Nőj fel kérdező.
Tipikus Magyar mentalitás. "Ha nekem nincs másnak se legyen!"
Én nem sajnálom a vasutasoktól.
Nem karácsonyig kapják, hanem a következő három évben szétosztva. Ennek első harmada lesz, amit karácsonyig elvileg átutalnak nekik... kb. nettó 30.000 forintnyi összeg. Ez 1 milliárdba kerül idén, és 2012-ben, illetve 2013-ban még 2-2 milliárdba.
Nem vagyok a "dögöljön meg a szomszéd tehene is" elv pártján, de meg tudom érteni, hogy sokan felháborodnak ezen a kifizetésen.
Mindemellett nézzük meg, mire mennyit költ a kormány 2012-ben a költségvetés főbb számai alapján: romaintegrációra 120 milliárd, Holocaust Dokumentációs Központnak 170 millió, a MAZSIHISZ-nek 823,5 millió, a Terrorelhárítási Központnak 12 milliárd, brit korrekcióra pedig 14 milliárd forintot különítettek el.
"Nem vagyok a "dögöljön meg a szomszéd tehene is" elv pártján, de meg tudom érteni, hogy sokan felháborodnak ezen a kifizetésen. "
Inkább azon legyél felháborodva mikor ennek az összegnek a sokszorosa kerül 1-1 politikus zsebébe, különböző beszerzési szerződések után, vagy van kifizetve tanácsadó cégeknek akik semmit nem csinálnak.
A vasutasok legalább dolgoznak is.
"nem volt múltkor meleg étel"
Az önkormányzat hibája, nem a vasutasoké.
" sorra zárnak be a kórházak"
Hol is?
"és folynak a kilakoltatások."
Azért ne kapjanak jutalékot mert ráfáztak azok, akik annak idején valutával nyerészkedtek? Vicc. Tényleg, mikor is mentjük meg a forint hiteleseket? Elegem van abból, hogy a devizahitelesek nyekergését kell hallgatnom egész nap.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!