Maternity Magánklinika vagy Róbert Magánkórház?
Maternity-ben voltam egy vizsgálaton,illetve szülőszoba nézésen,de nem igazán volt szimpatikus a hely..
Róbertben viszont annál jobb benyomás volt,így erősen hajlunk feléjük.
Azért megkérdeznélek Titeket is,milyen személyes tapasztalataitok vannak.
A szülésről még nem tudok beszámolni, de mi is gondolkoztunk mindkét helyen. Végül a Róbertbe járok terhesgondozásra, és a szülőszoba látogatás engem is meggyőzött.
A barátnőm a Maternityben szült, és elégedett volt, bár a Maternity szerinte is kicsit konzervatívabb. Viszont a környezet talán még szebb.
Én a természetes szülés reményében választottam a Róbertet remélem, hogy össze fog jönni :)
Maternity:
10re volt időpontunk,pár perccel korábban érkeztünk.
Adatfelvétel,várakozás.
30 percig senki nem szólt ezután hozzánk,nagy jövés,menés.
Fél óra után odamentem a recepcióshoz,hogy mi is lesz,11.05 -kor hívtak a rendelbőbe.
Az orvos kedves volt,de semmi különös,itt derült ki,hogy ő nem végez ultrahnagot,mert csak pár orvos csinálja a klinikán(erről egyébként sem telefonban,sem a recepción nem várakoztattak).Kimentem,újabb 20 perc várakozás,újabb bemutatkozás,vetkőzés,ultrahang.Az orvos itt is magyaráz,de monotom,szerintem egy cseppet sem foglalkoznik azzal,hogy értem e vagy sem.
Szülőszoba látogatásnál a szülésznő szintén gépies,egyéni kérdésekre(pl,gátmetszés,kötöttségek,szabályok) csak hárít.A szülőszoba egyébként eléggé kicsi,és tényleg úgy tűnt,hogy nem az alternatív vonalat képviselik.
Nem tudom,hogy csak én fogtam e ki,két,kicsit fásult orvost+szülésznőt,ezért is tettem fel a kérdést.
26.héten váltottam a Maternity-ről a Róbertre.
Sajnos az állandó várakozás valóban meg volt(igaz,a Róbertben is),de szakmailag és emberileg sem igazán nyújtották a maximumot.
Akit kiemelnék dr.Vida Gábor,akivel egy ügyeletben találkoztam,na ő,szimpatikus,emberileg is normális orvosnak tűnt(kár,hogy akkor kellett vele szembesülnöm,hogy a saját orvosom,annál kevésbé).
Magam részéről sokkal jobbnak tartom a Róbertet,ha az "emberi" oldalát nézzük,akkor különöse
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!