Dr. Herczeg Szabolcs nőgyógyásszal kapcsolatban érdekelnénk friss tapasztalatok, vélemények?
Szia!
Tökéletes választás, ha egy megbízható, figyelmes, kedves orvosra van szükséged. Kisfiam 2008. szeptemberében, kislányom 2011. decemberében született nála. Tényleg csak jókat tudok mondani róla, 6 éve ő a nőgyógyászom.
Szia
Köszönöm,hogy írtál!
Egy olyan kérdésem lenne még,hogy mennyire természetes szülés párti,mennyire alkalmazza előszeretettel a császárt,alkalmaz e homeopátiát.
Kb.10 évvel ezelőtt voltam nála,akkor szimpatikus volt,és most ugrott be a neve:)
Köszi szépen
Szia!
Császárt csak abban az esetben, ha tényleg szükséges. Nekem az első azért volt császár, mert faros volt a kisfiam, a kislányomnál meg elkezdett vékonyodni a heg, ezért nem szabadott kockáztatni.
Megmondom őszintén a homeopátiával kapcsolatban nem tudok nyilatkozni.
Most látom,hogy rosszul írtam a nevét,helyesen:dr.Herczegh Szabolcs.
Köszi szépen a beszámolót,hétfőn megyek hozzá és jó alaposan kikérdezem mindenről.
A másik doki,akit ajánlottak dr.Tekse István(nála még sosem voltam).
Herczegh doktorhoz már több, mint 6 éve járok. Nem akart összejönni a baba, ezért segítséget kértem Tőle. Lombik programokon vettem részt, közben volt műtétem és vetéléseim is. Nem a legegyszerűbb 6 év volt az életemben. . . A családomon kívül Ő állt mindvégig mellettem. A műtétem után, mikor ébredeztem a kórházban, az ágyam mellett állt - csak látni akarta, hogy rendben vagyok. . . !!!!- (ja, és nem volt ügyeletes, és 0 Ft-ot fizettem Neki!!!), a kapcsolódó kivizsgálásokra eljött velem, együtt ültünk a várókban majdnem egy délelőttön keresztül ( 0 Ft-ot fogadott el!), biztatott, mindvégig támogatott. A lombik programot vezető orvost rendszeresen hívta, volt bent nála konzultálni velem kapcsolatban úgy, hogy akkor erről nem tudtam. A 6 év alatt bármikor hívtam, képben volt, mindíg segített. A szükséges kórházi beavatkozásokat szakszerűen, hibátlanul végezte el.
Most augusztusban szültem Nála a kisfiamat. A szülésnél minden rendben volt, nagyszerű munkát végzett. Amég a kórházban voltam, minden reggel bejött megnézni, megvizsgálni (hétvégén és akkor is, amikor nem volt ügyeletes!).
Csak óriási szeretettel és nagy tisztelettel tudok Róla beszélni, mert EMBER A SZÓ LEGNEMESEBB ÉRTELMÉBEN ÉS KIVÁLÓ SZAKEMBER IS!!
Január elején szültem nála,végtelenül elégedett vagyok.
Bármikor elérhető volt,éjjel 2 kor indult be a szülés,mire beértünk a kórházba már ő is ott volt.
Úgy szülhettem,ahogy szerettem volna,természetesen,vízben vajúdva,háborítatlanul.Egy nagyon pici(egy öltéses) gátmetszés volt,tekintve,hogy 3,5 kiló felett volt a baba,szerintem abszolút belefér.
Utána is minden nap bejött megnézni minket.Az ügyeletes szülésznő(Franciska) is szuper volt,a gyerekorvossal,ortopédussal is nagyon elégedettek is vagyunk.
A barátnőm is hozzá jár terhesgondozásra,májusban fog szül ni.
Sajnálom,az utolsó hozzászóló tapasztalatit,de nekünk + irányban minden várakozásunkat felülmúlta a kórház,és legközelebb is őket fogjuk választani:)
Sajnálom:(
Mi éjjel bármikor hívhattuk,a kórházba is 20 perc alatt beért,ott volt végén,még fotóztunk is a szülés után:)
A bent töltött idő alatt mindennap,volt,hogy reggel-este megnézett minket,igazából én pont az ellentét vagyok,kevés ilyen lelkiismeretes orvossal találkoztam még.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!