Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség megszakítása » Tamogatnád, hogy az abortusz...

Tamogatnád, hogy az abortusz könnyebben elérhető legyen?

Figyelt kérdés

Elméleti kérdés, csak érdekel, hogy ki mit gondol.

Támogatnád, hogy az abortusz szülői engedély nélkül elérhető legyen a 16 év fölött?

Támogatnád, hogy államilag támogatott legyen, így a szegényebb rétegnek is elérhető legyen?

Támogatnád, hogy a fogamzásgátlás olcsóbb legyen?

2022. júl. 27. 19:28
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯
 31/112 anonim ***** válasza:
91%
#28 vagyok az egyik legfontosabbat elfelejtettem, hogy a meddővé tételnél azonnal eltörölném ezeket a nevetséges és felháborító kritériumokat és mindenki számára elérhetővé tenném! Ha elvileg az emberek el tudják dönteni, hogy márpedig nekik kell gyerek, akkor ennek az ellenkezőjét miért ne tudhatnák?? A szüléshez semmilyen feltételnek nem kell megfelelj, szülhetsz akár nyakra-főre, putriba, nyomorba, nem számít. Na de, aki tudja hogy az életben nem akar pl gyereket, azt meg ott szívatják, ahol tudják. Vicc.
2022. júl. 27. 23:05
 32/112 anonim ***** válasza:
61%
Még annyit, hogy maximum 4 gyerek után kötelező ivartalanítás, amennyiben eleve engedélyt kapott a pár a gyermekvállalásra
2022. júl. 27. 23:05
 33/112 anonim ***** válasza:
100%
Nem, de maradjon így, ahogy most van. Az nagy baj lenne, ha betiltanák, nem is értek vele egyet.
2022. júl. 27. 23:39
 34/112 anonim ***** válasza:
53%
32. Te valami állatnak képzeled magad, hogy a te fajod ellik, meg ivartalanítják? Vannak erre rendes szavak, intelligencia kérdése csak azokat használni, de ha te valami kutya vagy nekem jó.
2022. júl. 28. 07:10
 35/112 anonim ***** válasza:
72%

Támogatnám, hogy minél többen, min egyszerűbben hozzáférjenek, ne kelljen heteken keresztül kínlódni vele, hanen gyorssn letudni.

És emellett azt is támogatnám, hogy a sterilizáció 18 év felett bárkinek elérhető legyeny és ehhez csak az ő saját aláírása kelljen.

2022. júl. 28. 07:54
 36/112 anonim ***** válasza:
87%

Támogatnád, hogy az abortusz szülői engedély nélkül elérhető legyen a 16 év fölött? - Nem

Támogatnád, hogy államilag támogatott legyen, így a szegényebb rétegnek is elérhető legyen? - igen

Támogatnád, hogy a fogamzásgátlás olcsóbb legyen? - hatalmas igen és legyen rendes felvilágosítás is, amivel eleve el lehetne kerülni a nemkívánt terhességet és ezzel magát a beavatkozást is

2022. júl. 28. 07:55
 37/112 anonim ***** válasza:
32%
Off A művi meddővé tétel törvény egy rövid ideig csak és kizárólag a betöltött 18 éves korhoz kötötte az engedélyt. Ezt később azért változtatták vissza, mert az átlag 18 éves még igen bizonytalan, nem tud teljes felelősséggel dönteni egy életre. Márpedig művi meddővé tétel egy életre szól. Ha rám lenne bízva a döntés, én olyan 30 éves kortól engedném csak az életkort adva feltételnek, tehát mindegy lenne, hogy van e gyerek, vagy nincs.
2022. júl. 28. 07:58
 38/112 anonim ***** válasza:
64%
#37, akkor tegyük fel 22 éves vagyok, 11 éves korom óta tudom, hogy nekem nem kell gyerek, mert gyűlölöm őket és a szülői mintámat tovább vinném, azaz szarrá verném a saját gyerekemet. Van parkapcsolatom, rendszeresen szexelünk, és fogamzásgátlóval védekezek, ami tönkrecseszi a szervezetemet. Elmúltam 18, szabadon eldönthetem mit kezdek magammal, de ki kell várnom a 30 éves kort, hogy sterilizálhassam magam? Most miért ne tehetném meg? Inkább mérgezzem magam még 8 évig és aggódjak minden alkalommal, hogy nehogy bele essek abba az 1%-ba, mikor védekezés mellett becsúszik a gyerek?
2022. júl. 28. 08:05
 39/112 anonim ***** válasza:
32%

38!

Mert TE lehet hogy abba a kivételes 10%-ba tartozol, aki biztosan tudja már 18 évesen is, hogy mit akar, de a másik 90% hirtelen felindulásból döntene. Nyilván a számok csak példák. De a lényeg ez lenne.

Amúgy meg nem kell tablettazni, ott az óvszer

2022. júl. 28. 08:10
 40/112 anonim ***** válasza:
74%
#38 Tablettázok, mert az ovszer miatt régen sokszor kidörzsölődtem még vazelinnel is és utána volt pár hét felfázós tünetem, ami marhára nem kellemes. Jobb lenne egy sterilizáció, aztán egy életre el lehetne felejteni minden egyéb fogamzásgálást. Sőt, még szemetet sem termelnék emiatt.
2022. júl. 28. 08:17
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!