Tamogatnád, hogy az abortusz könnyebben elérhető legyen?
Elméleti kérdés, csak érdekel, hogy ki mit gondol.
Támogatnád, hogy az abortusz szülői engedély nélkül elérhető legyen a 16 év fölött?
Támogatnád, hogy államilag támogatott legyen, így a szegényebb rétegnek is elérhető legyen?
Támogatnád, hogy a fogamzásgátlás olcsóbb legyen?
Szerintem a véletlen teherbe eső fiatal lányok 99,9%-a nem akarta/akarja magát elköttetni, tehát nem ezért megy abortuszra, mert nem tudta elintézni, hanem amikor már nem védekezett (bármiért) kezd gondolkodni, hogy jaj most el kell mondani anyunak/apunak és az milyen ciki.
(Mellesleg menjen a pasi a műtétre. Olcsóbb, gyorsabb, kockázatmentesebb.)
#99 fogd már fel hogy rajtad kívül senki se mondta, hogy ingyenes legyen. Sőt le is írtam többször is, hogy korrekt lenne, ha ezért is kellene fizetni. Nem horribilis árat, de tényleg ne legyen ingyen.
Másrészt, nem a te szemelyes véleményeden múlik, hogy a tabletta nem veszi el a nőiességét, a műtét meg igen. Elég önkényes. Miért is lenne így? Ja mert te így gondolod? Jaaaa, akkor biztos. 😂😂😂
És arra se válaszoltál, hogy a 18 évesen becsúszott babát megszüli, az nem felelőtlenség? Ahhoz nem éretlen? Ha a gyerekszülésről dönt, akkor a gyerek nem szülésről is tud dönteni.
99. Ha 20 évig szedted akkor mikor kezdted 10 évesen, 5? Legalább jobban találd ki mit hazudozol! Tényleg röhej vagy. Az is vicces, ahogy utánzol, mindig ugyanazt próbálod írni mint én, csak sokkal bénábban. Te voltál a suliban, a dagi, pattanásos kislány aki próbált utánozni mindenkit, de csak kinevettek, ugye? 🤣🤣🤣
Persze nem fogod végigbogarászni, mert ehhez is hülye vagy. Egyébként te sutyerák ez végleges, nem kell semmit az orvosoknak csinálni. Ellentétben, ha úgy ellik valaki mint a nyulak. Gondolom te sem magánban szültél, kössz hogy fizethettem a kölkeidért. Te kis pazarló. Sokkal olcsóbb egy ilyen műtét mint a szülés, de gondolom az olvasás mellett a matek sem az erősséged. Mégegyszer, nem kötelező, lehetőség. Segítsek ezt a szót megmagyarázni, mert látom nem sikerül felfogni. Kicsit csalódott vagyok, most nem írtad le, hogy menjünk külföldre. Következő kommentben megteszed, olyan izgis?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!