Ha tamogatnak a fogamzasgatlast -alacsonyabb aron lenne elerheto- kevesebb lenne az abortusz?
Valamennyivel biztosan, de nem sokkal.
Az emberek nincsenek megfelelően felvilágosítva, és mindenre találnak kifogást.
A gumi kényelmetlen, a tablettától meghízik, a spirált csak olyannak teszik fel, aki már szült. Így inkább szarik az egészre, és marad a megszakítás. Aztán persze jó eséllyel teherbe esik.
Sőt, olyan is van, aki meg sem szakítja, mert egyszerűen azt sem tudja, hogy készül a gyerek.
Bnőm egyik volt osztálytársa volt így...megszakítással védekeztek, aztán egyszer beleélvezett a pasi és nem lett terhes. Na ebből mire következtetett? Hogy majd máskor sem lesz.... Hát nem jött be.
Hihetetlenül buta emberek vannak.
Aki nem akar gyereket, az normálisan védekezik. Ha olcsóbb lenne, akkor is rengeteg abortusz lenne, mert a legtöbbje még ahhoz is hülye, hogy bevegye azt a rohadt gyógyszert rendszeresen. Utána meg itt rinyál, hogy jáááj védekezés mellett lettem terhes, mitcsinááljak? Ah....
A legtöbb normálisan használt fogamzásgátló tabletta mellett NEM lehet teherbe esni!
Első vagyok.
Tessék, itt van egy példa is:
http://www.gyakorikerdesek.hu/szerelem-szex__fogamzasgatlas_..
Az emberi idiótaságon a pénz nem segít.
Én lettem terhes gyógyszer mellett, pedig felvilágosult szülésznő volnék, és rendesen is szedtem...
Nem hinném, hogy javítana az arányon, sokan nem is szedhetnek fogamzásgátlót.
Szerintem se lenne kevesebb abortusz.
Ismerek olyan lányt is, aki Angliában dolgozik, ahol ingyenes a fogamzásgátló, csak fel kell íratni, de ő mégis terhes lett. Elég fiatal még a gyerekhez, de már megszületett, mert ráadásul azt állította, hogy csak a 7. hónapban jött rá, hogy babát vár.
Szóval akinek annyi esze sincs, hogy ingyen elvigye a gyógyszertárból és bevegye, annak fölösleges bármilyen kedvezményt és segítséget nyújtani ezen a téren.
Biztos, hogy nem.
Akinek nincs pénze fogamzásgátlóra, annak abortuszra sem lesz.
És az abortuszok nagyon nagy része emberi felelőtlenség miatt van.
Nagyon kevés az olyan abortusz, ahol nem volt pénz fogamzásgátlóra.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!