Ha egy egyéjszakás kaland után "véletlenül" teherbe esnél, hogyan döntenél? Megszülnéd és megtartanád, örökbe adnád, vagy abortusz?
Figyelt kérdés
2012. nov. 4. 12:57
1/8 A kérdező kommentje:
Illetve még annyit, hogy ha meg szeretnéd tartani a babát, akkor elvárnád-e, hogy a pasi veled maradjon, még ha nem is lennétek szerelmesek egymásba?
2012. nov. 4. 12:59
2/8 anonim válasza:
Mindenképp megtartanám. Ha létrehoztam egy életet, onnantól fogva az én felelősségem.
3/8 anonim válasza:
Na ezért nem bonyolódom én egyéjszakás kalandba... Egyébként megtartanám, hiszen ugyanúgy a gyerekem. A pasitól nem várnám el, hogy velem maradjon (bár nem zárnám ki a kapcsolat lehetőségét, ha ő is szeretné), azonban a gyerektartást elkérném, hiszen neki is része volt abban, hogy összehoztuk, és a picinek jár a pénz!
4/8 anonim válasza:
Vagy megszülném és egyedül vállalnám, vagy - ha semmiképp sem tudnék gondoskodni róla - örökbe adnám. Nyílt örökbeadással, így tudnám, hogy jó helyre került a gyerekem. Nem mennék abortuszra.
5/8 anonim válasza:
Annyira sok mindentől függ az ilyen.
Hány éves, anyagi körülmények (mert igenis fontos, el tudom-e tartani), lakás, munkahely, család, stb..
A pasitól nem várnám el, hogy velem maradjon. De ha ő is úgy akarná lehet megérne egy próbát.
6/8 anonim válasza:
1. Nem bonyolódok egyéjszakás kalandba.
2. Ha véletlenül mégis belebonyolódok, akkor normálisan védekezem. (De mivel nincs 100%-os módszer, ezért nem is bonyolódok inkább bele...)
Az, hogy megtartanám-e vagy sem ilyen helyzetben, az függ a körülményeimtől, az életkoromtól. Nyilván ha 16 évesen esek teherbe ilyen módon, akkor nem tartom meg.
De ha mondjuk 25 évesen, és el tudom tartani a babát, akkor jó eséllyel megtartom.
De ilyen esetben nem követelnék pénzt a gyerek apjától.
7/8 wartburg353s válasza:
Fiatalabb koromban volt egy felelőtlen páréjszakás kalandom, ami után késett vagy 2 hetet a mensi. Azt hittem, terhes vagyok, és mindenképp meg akartam tartani. Mivel a kaland másik szereplőjéből addigra teljesen kiábrándultam, azt gondoltam, semmi köze a gyerekhez, vele élni egyáltalán nem akartam volna. Úgy hittem, ha tényleg eljön majd az igazi, annak akár egy gyerekkel is kellek. Végülis megjött szerencsére. Néha az ember csodálkozik, milyen felelőtlen idióta a korábbi énje. Mai eszemmel sosem bonyolódnék ilyen kalandokba.
8/8 anonim válasza:
Megtartanám, a fiútól nem várnék el semmit.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!