Ha csak petezsákot lát a doki, de baba nem lesz benne akkor mi fog történni? Abortusz vagy gyógyszert adnak vagy hogyan szívódik fel?
Figyelt kérdés
2012. szept. 25. 19:13
1/7 anonim válasza:
Pozitív teszt+látható petezsák általában terhességet jelent. Barátnőmet hetekig kórházban tartották, ultrahangozták, nem láttak babát, aztán teljesen egészséges gyereket szült.
2/7 anonim válasza:
hány hetes vagy?
szívhang a 6.hét után van,de ha később fogant a babád akkor lehet csak a 7-8.hét körül lesz.
Ha akkor sem lesz akkor sajnos műtéttel szakítják meg,de én nagyon drukkolok,h nálad erre ne kerüljön sor!
3/7 anonim válasza:
Attól függ, mekkora a terhesség? 7-8. hétig még lehet benne embrió. Utána már nem. Ha nagyobb a terhesség pl.9-10 hetes :ha nem indul meg a spontán vetélés eü kaparás van. (Missed ab.)Gyógyszert nem adnak.
4/7 anonim válasza:
Neked mikor volt az utólsó mensid?
5/7 anonim válasza:
nekem az első terhességem így volt, és nem szívódott fel, ez másfél éve volt és váákumos aspirácóval kiszívták a petezsákot. De hallottam olyat is, hogy valaki spontán elvetélt, de néha azután is kell műszeres befejezés, ha nem örül ki minden, de nem lesz semmi baj, ne izgulj, ma már ez a műtét nem olyan, ami bármi bajt okozna, várj 3 hónapot és próbálkozzatok ujra. sajnos megesik az ilyesmi, személy szerint azt hiszem ez sokkal jobb, mintha egy kis magzatot veszít el az ember. csalódás persze, de mégsem egy baba elvesztése.
6/7 anonim válasza:
jaj de az igaz,h várjatok! mert sokszor van,h nincs benne először baba aztán egy hét múlva már szívhang is :)
7/7 A kérdező kommentje:
köszönöm a válaszokat
2012. szept. 26. 17:27
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!