Missed ab, vagy beteg baba miatti terhességmegszakítás után ki mikor esett teherbe? Kivártátok a doki által előírt időt?
6 hete volt megszakításom, 12+6 hetes voltam, sajnos beteg volt a baba. Második baba lett volna. :((
39. napra megjött az első mensim, kontrollon 3. héten minden rendben volt. A doki 3 mensit mondott... Ti kivártátok az időt? Köszi a válaszokat!
Szia!
Nekem 9 hetesen volt missed ab-om. 3 hónap várakozást mondott az orvos. 5 hónap múlva lettem terhes.
Sajnálom, h veletek is megtörtént!
Kedves utolsó!kivártátok a 3 hónapot és úgy jött az 5.ben vagy hamarabb próbálkoztatok csak addig nem jött?
tavalyi vetélés után 2 ciklust vártunk meg,aztán egyből terhes lettem újból.most itt lakik a pocakban...úgy néz ki kárpótol az élet,és hiszem hogy a többi sorstársamat is fogja...
38hkm
Szia!
Nekem áprilisban volt terhesség megszakításom betöltött 12 hetesen, a 6 hetet kivártuk, amit az orvos mondott, teljesen kikészültem lelkileg, nem számoltunk vele, hogy terhes lehetek, és most pozitív lett a teszt;Az élet és a szervezeted tudja, hogy mikor kell jönnie a babának, most ugyanúgy félek, nehogy baj legyen - 2x beteg gyermekkel voltam terhes -,abból egyről nem is tudtuk, hogy az; de bizakodom és reménykedem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!