Missed ab, vagy beteg baba miatti terhességmegszakítás után ki mikor esett teherbe? Kivártátok a doki által előírt időt?
6 hete volt megszakításom, 12+6 hetes voltam, sajnos beteg volt a baba. Második baba lett volna. :((
39. napra megjött az első mensim, kontrollon 3. héten minden rendben volt. A doki 3 mensit mondott... Ti kivártátok az időt? Köszi a válaszokat!
Még 2007-ben kb. 9 hetes embrióm halt meg, missed ab. műtét lett a befejezés. A doki 6 hét várakozást mondott, közben meg is jött a menzim. Letelt a 6 hét, kontrollon mindent rendben talált, egyből terhes lettem. Problémamentes terhességem volt, 40+5 naposan született a gyermekem, de végig aggódtam, hogy nehogy baj legyen. Most ismét babát várok, már 27 hetes vagyok, de ugyanúgy aggódtam az elején. Most, hogy már hetek óta fickándozik a pocimban, sokkal megnyugtatóbb! :)
Szívből kívánom, hogy mihamarabb egészséges kisbabád szülessen!!!
Szeptemberben missed a 9. héten,most áprilisban megint,a 11. héten.
Most várok,hogy leteljen a várakozási idő,nem adom fel!
Mindenkinek szorítok:)
Szia!
2010 első felében egészséges kislányom született, császárral, elsőre sikerült, semmi gond nem volt a terhesség során. Kb. 2 év korkülönbséget szerettünk volna, így tavaly augusztusától próbálkoztunk, abban a hitben voltunk, hogy mivel a lányunk elsőre sikerült a 2. is elsőre fog, hát sajnos nem így lett!
2012. februárjában (a 7. próbálkozós hónapban) elkezdtem vezetni hőgörbét, nagyon szép volt a görbém, március elején pozitívat is teszteltem, összesen 7 db-ot, mert nem hittem el, hogy újra kismama lettem! Sajnos az öröm nem tartott sokáig, mert 6 hetesen (március végén) elkezdtem vérezni, azon a héten mentünk volna dokihoz, de sajnos az uh-n beigazolódott, hogy elkezdődött a vetélés. Rá két napra volt a missed ab. A szövettan, nem mutatott ki semmit, mert nem igazán volt már magzati szövet a mintában, vagyis valószínű itthon elment a baba, amúgy nem volt görcsölés, csak enyhe vérzés volt! A műtét utáni 3. héten visszamentem, mert visszarendeltek uh-ra, de semmilyen gond nem volt szerencsére! 4 hetet mondott a dokim, hogy addig nincs házasélet, és 3 ciklust várjunk meg.
Ez most telt le, mi kivártuk, de hallottam, olyat is aki a vetélés utáni 2 héten újra terhes lett, semmilyen gond nem volt! Vettem ovu tesztet, most görbét nem vezetek, (a lányom ezek nélkül megfogant), most gravida vitamint is szedek, a lányommal elevitet szedtem!
Ettől a hónaptól próbálkozunk, remélem augusztusban szép pozitívat fogok tesztelni, és egészséges lesz a kisbabám! Azt kívánom neked is kedves kérdező és a válaszolóknak is, hogy mielőbbi problémamentes terhességet és egészséges kisbabát! Kitartást!
Milyen betegsége volt a babádnak? Nekem azt mondta dokim, hogy vagy nem tapadt meg rendesen, vagy nem lett volna egészséges, sok oka lehetett a vetélésnek!
12. vagyok
Szívből gratulálok!!!! :D Nagyon sok boldogságot, egészséget és végtelen türelmet kívánok!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!