Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Teherbe lehet esni abortusz után?

Teherbe lehet esni abortusz után?

Figyelt kérdés
abortuszom volt szeptember 9_én sajnos egésségi okokból de nem védekezűnk teherbe eshetek ilyen hamar?köszönöm a válaszokat.
2012. dec. 1. 12:53
 1/8 anonim ***** válasza:
77%
Miert ne lehetne?
2012. dec. 1. 12:57
 2/8 anonim ***** válasza:

persze !!

nekem október elején volt vetélésem(művi uton fejezték be) és én már újból babás vagyok...szóval neked előbb volt uh bőven lehet!!

2012. dec. 1. 13:08
 3/8 A kérdező kommentje:
köszi a válaszokat.nem is gondoltam hogy ilyen hamar?abortuszom után 5 hétre jött meg az jó?
2012. dec. 1. 13:18
 4/8 anonim ***** válasza:

persze!

nekem 4.5 hétre megjött és utána már nem

2012. dec. 1. 13:23
 5/8 anonim ***** válasza:
Persze, hogy teherbe lehet esni. Akár már egyből utána az első ciklus alatt is. Az más kérdés, hogy az nem túl ajánlatos, de amúgy simán lehetséges.
2012. dec. 1. 13:36
 6/8 anonim ***** válasza:

Bizony lehetséges, és bár van rá jó példa is, de az enyém nem az.. Vetélésem volt műtéttel fejezték be, és a 6 hetes kontrollra már terhesen mentem!! Magyarul nekem meg se jött a műtét után! Egyetlen egyszer voltunk együtt a párommal, és akkor is kiszállt..., de sajnos miután kiderült, elöntött a vér és újból elvetéltem... Ilyenkor nem hogy lehet, még fogékonyabb vagy! Hozzá tenném mi előtte egy évig próbálkoztunk sikertelenül..

Most 3 hónappal később újból babás vagyok, és remélem most már minden rendben lesz!

2012. dec. 1. 13:51
 7/8 A kérdező kommentje:
sajnálom a babádat.kivánom legyen minden rendben a mostani babádal és egésséges legyen.
2012. dec. 1. 14:12
 8/8 anonim ***** válasza:
Úgy tudom, hogy terhességmegszakítás után 6 hétig nem is szabad a szex a különböző fertőzések miatt, meg a szervezetnek is regenerálódni kell. Orvosok szerint úgy fél év az igazi.
2012. dec. 1. 14:15

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!