A férjem nem szeretné a babát, én pedig hajlanék rá. Mit tennél?

Figyelt kérdés
Sok év fogamzásgátló szedése és két gyerek szülése után szerettem volna spirált felrakatni, a tablettamentes hónap után csak a vérzésre vártam, hogy mehessek az orvoshoz. Ez idő alatt egyetlen egyszer voltunk együtt és Pharmatex krémmel védekeztünk. A menstruációm nem jött meg, a teszt pedig pozitív. A férjem nem szeretné több gyereket, kettő volt tervezve és anyagilag sem bírnánk többet. Én nagyon sajnálom, hogy így alakult és nagyon rosszul érzem magam amiatt, amit tenni készülök :(
2022. júl. 8. 13:00
1 2 3 4 5 6 7 8
 21/79 anonim ***** válasza:
61%
A pharmatex sajnos nagy kuki, 18 évesen en is elhittem hogy véd és teherbe is estem 😔 sajnos nem is tudtam akkor megtartani a babát
2022. júl. 8. 14:17
 22/79 anonim ***** válasza:
74%
Ilyen kevés pénzzel eszembe sem lenne megtartani. Aki a leírt összeg után azt írja tartsa meg azok ugye utalnak majd nekik havi szinten pénzt a plusz egy babó költségeire. Őszintén ilyen fizuért kettőt sem vállaltam volna. Vetesd el ha fontos a meglevő 2 gyereked anyagi boldogsága.
2022. júl. 8. 14:19
 23/79 anonim ***** válasza:
25%

Ha abba hagytad a gyógyszert és egyszer voltatok együtt nem értem miért kellett beléd élvezni.. Nem tudtok ti máshova vagy szájjal lerendezni a végén?

Igy szépen megadtatok az esélyt.

En nem tartanám meg, rámenne a kapcsolatotok. Bár havi egy szexes kapcsolat.. Sokat nem veszítenel.

2022. júl. 8. 14:22
 24/79 anonim ***** válasza:
77%
A 16-os válasz alapján a legnagyobb felelőtlensèg lenne megtartani! Fel is kell nevelni azt a gyermeket, aki meg mèg nincs kèpben, cudar egy világ jön ránk, brutál drágulások vannak ès ez mèg koránt sem a vège. Ha egy petákjuk sem marad, hova szülne?
2022. júl. 8. 14:27
 25/79 anonim ***** válasza:
64%
Bennem ilyenkor felmerül, hogy pontosan tudnotok kellene, mit tegyetek, hiszen az ember csak úgy vág bele kb védekezés nélküli szexbe, hogy tudja, nem gond, ha teherbe esik. Vagy azért, mert jöhet a gyerek, vagy azért, mert neki nem gond egy ab.
2022. júl. 8. 14:31
 26/79 anonim ***** válasza:
8%

A férjemnek nem magas. Most 20 ezer, akkor lenne 50.

Most 40, akkor meg 99 lenne.

99 kedvezményhez nem kell 300ezer bruttó. Kettőtöknek csak van annyi...

2022. júl. 8. 14:34
 27/79 anonim ***** válasza:
65%

Én pedig napi bejelentéssel dolgozok, nagyon kevés pénzért (havi 80)

Akkor hogyan volt bátorságotok kvázi védekezés nélkül együtt lenni???

2022. júl. 8. 14:35
 28/79 anonim ***** válasza:
81%

Nincs az az Isten, hogy ebben a szituban megtartsam

Sem anyagilag

Sem kapcsolatilag

Sem tervekben nem jöhet.

Basszus ennek a suplája a bevételünk és így is vacilálok.

De leginkább a segítség hiánya és az állandó munka plusz, hogy spirált akartatok nem gyereket.

Nem

Sajnos nem az a helyzet, amit az élet megold.

Sajnálom

Ismét egy “pharmatex baby.”

2022. júl. 8. 14:40
 29/79 anonim ***** válasza:
80%

Sose tenném tönkre egy család életét egy nem kívánt gyerek megtartásával és megszülésével.

Gondolkozz már józanul. Sem a férjed nem akar újabb éhes szájat, sem anyagilag nem engedhetitek meg.

Vagy úgy gondoltad hogy te megszülöd a férjed által nem kívánt magzatot és majd ő gürcöl többet miatta?

Iszonyat önző húzás lenne részedről megtartani, arról nem beszélve, hogy simán rámehet a házasságod, és a többi gyereknek is kevesebb jut miatta.

Eszembe sem jutna megtartani, a helyedben a + teszt után mentem volna intézni a műtétet, hogy elvetessem.

+ Még egy dolog. Ha nem akartok több gyereket, miért élvez beléd ? Ennyire ne legyen a férjed sem lusta! Vegye ki a részét ő is. Megszakítással sokkal biztonságosabb a pharmatex, ennyit illene tudni ha azt használjatok. pl mi is így használjuk és sosem volt vele probléma.

2022. júl. 8. 15:30
 30/79 anonim ***** válasza:
82%

20.vagyok miért pontoztatok le ennyire?

Teljesen, ésszerű választ adtam vélemenyem szerint

Vagy csak az az elfogadható, ha támogatjuk a kérdezőt h szüljön a semmire?

2022. júl. 8. 15:56
1 2 3 4 5 6 7 8

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!