Müködhet tovább egy házasság normàlisan ha az egyik fél (nő) abortuszt csináltat, mert a férje miatt nem szeretne 3. gyereket?
Figyelt kérdés
2021. aug. 25. 18:23
2/22 anonim válasza:
Ha mindketten akarják akkor igen. Ha csak az egyik fél erőlteti, akkor a másikban úgyis ott marad a tüske. Nem mondom, hogy a házasságnak azzal vége de biztosan nem lesz már olyan, mint volt.
3/22 A kérdező kommentje:
A férfi megtartaná inkább, de a nőre bízza a döntést. A nő el szeretné vetetni, több ok miatt is. Valoszí űleg tüske marad mindkettőben, de jó lenne tudni hogy van-e esély normális folytatásra.
2021. aug. 25. 18:28
4/22 anonim válasza:
Ha a férje MIATT nem szeretne 3.gyereket, ott már amúgy is baj van.
5/22 anonim válasza:
Ha te vagy a nő a szituációban, akkor ajánld fel a férjednek, hogy ő otthon maradhat a harmadikkal, te meg szívesen mész dolgozni. Rögtön ő is abortuszpárti lesz.
6/22 anonim válasza:
Ha arra célzol, hogy ránézel a férjedre, és az jut eszedbe, hogy “ennek az embernek én nem szülnék még egyet”, akkor az nem fog működni. Nem az abortusz miatt, hanem nincs rendben a kapcsolat.
7/22 A kérdező kommentje:
Nem ilyen szélsőséges a helyzet hogy " ennek az embernek nem szülnèk" hanem tudom hogy a kapcsolatunk se és én se bírnám, és ezért nem szeretném vállalni. én inkább kimondom hogy erre rámenne az életünk, de ő úgy érzi hogy ha küzdünk érte akkor megoldjuk.
2021. aug. 25. 22:29
8/22 A kérdező kommentje:
Nyilván túlélnénk, de abba nem gondol bele hogy milyenáron. Egy labilis kapcsolatnak se tesz jót ez a helyzet azttudom... de a kisebbik rosszat választom inkább.
2021. aug. 25. 22:30
9/22 anonim válasza:
Hogyha nem érzel magadban erőt rá, hogy még egy gyereket vállalja, akkor ne tedd. Szerintem meg kell értenie a férjnek is, ha nem szeretnéd száz százalékban a gyereket, de mégis megtartod, azzal neki tennél rosszat.
10/22 anonim válasza:
"de ő úgy érzi hogy ha küzdünk érte akkor megoldjuk", ami egészen pontosan azt jelenti, hogy ha te küzdesz érte, akkor megoldod. Vagy hogy képzeli el, mennyire veszi ki magát a a gyereknevelésből?
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!