Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség megszakítása » Müködhet tovább egy házasság...

Müködhet tovább egy házasság normàlisan ha az egyik fél (nő) abortuszt csináltat, mert a férje miatt nem szeretne 3. gyereket?

Figyelt kérdés
2021. aug. 25. 18:23
1 2 3
 21/22 1Léna ***** válasza:
56%

Egy kapcsolatot akkor működik jól ha mindkét fél tesz érte valamit.

Azt kell először megvizsgálni, hogy én mit teszek azért, hogy a társam boldog legyen? A társad is végezze el ezt az önvizsgálatot. Mert a másik ember hibái mindig nagyobbnak tűnnek, de mi van ha én váltom ki azokat a reakciókat amit nem is szeretek megtapasztalni.

Aki megtapasztalja a másik ember szeretetét, kedvességét, az könnyebben fogja ezt a kapott szeretetet visszasugározni.

A gyermekek nevelése egy új életszakasz mindkettőtök életében. Olyan amiről csak együtt tudtok tapasztalatokat szerezni, együtt lehet a problémákra a megoldásokat is megtalálni. Pont úgy kell ezt összehangolni, mint az útvonaltervező teszi. Szükség esetén újra kell tervezni. Kiértékelni mi az ami jól működik, mi az ami a saját képességeitekkel működő képes. Hiba nélküli ember nincs. A megpróbáltatásokat nem egyformán viseljük.

Ha szereted a párodat és ő vágyik a gyermekre akkor lehet, hogy ezzel tudod őt boldoggá tenni.

Persze igaz, hogy egy anyának sok feladata van egy újabb gyermekkel, aki egy közös utód, a meglévő gyermekek testvére, és remélhetőleg a nagyszülök öröme is lehet.

Nem terveztük a harmadik gyermekünket, de annyira örülök, hogy megtartottam. Nagyon különleges személyiséggel született, ami már piciként is látható volt.

2021. szept. 3. 16:53
 22/22 anonim ***** válasza:
A gyerekek megéreznék a testvérük halálát, és már sosem lennétek boldogok. Én megtapasztaltam ezt.
2021. okt. 11. 11:52
1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!