Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség megszakítása » Müködhet tovább egy házasság...

Müködhet tovább egy házasság normàlisan ha az egyik fél (nő) abortuszt csináltat, mert a férje miatt nem szeretne 3. gyereket?

Figyelt kérdés
2021. aug. 25. 18:23
1 2 3
 11/22 A kérdező kommentje:
Ez a gondom hogy főleg azt várja hogy én tegyem oda magam. Én meg tőle várnék több segítséget, a 2. gyereknél is megbeszéltük hogy mennyi segítségre lesz szükségem, végül a töredéke valósult meg.
2021. aug. 26. 06:27
 12/22 anonim ***** válasza:
52%
Akkor az egyedüli megoldás a szerepcsere. A gyerek születési után te mész vissza dolgozni, ő meg babázhat. Tényleg ajánld fel neki ezt az opciót.
2021. aug. 26. 08:19
 13/22 anonim ***** válasza:
69%

Kérdező, simán működhet, feltéve, ha nem elvi okokból ellenzi az abortuszt a másik fél. Sokkal nagyobb eséllyel megy szét a kapcsolat, ha az egyet nem értő párnál megtartják a terhességet, az ugyanis napi problémákat vet fel évtizedekig, és a gyereket nem akaró áldozatnak fogja érezni magát folyamatosan.

#12, az álomvilágban... a valóságban az ilyen egyeszséget vége mindig az lett, hogy a rohadt környezet belenyomta a nőt az "anyaszerep" felvállalásába, és így definitív vesztes lett, nulla megoldással.

2021. aug. 26. 10:45
 14/22 anonim ***** válasza:
85%
... de látom, ezt már a Kérdező is megtapasztalta (#11). Remélhetőleg nem lesz olyan bolond, hogy újra egy még kiszolgáltatottabb helyzetbe hozza magát, ahol attól függ a sorsa, hogy a párja mennyire tartja be a szavát.
2021. aug. 26. 10:48
 15/22 anonim ***** válasza:
100%

Anyukámnak 2x volt ab. mert az első alkalommal én icipici voltam. Apu bevállalta volna szívesen, de anyu képtelen lett volna.

Második alkalommal sajnos aput olyan baleset érte, aminek a kimenetele az lehetett h meghal vagy a legjobb esélye a tolószék (hála istennek teljesen felépült, de orvosi csodának mondták a kórházban).

32 éve vannak együtt.

2021. aug. 26. 14:08
 16/22 A kérdező kommentje:
Köszönöm 13-14 ezzel nagyon egyetértek. Én is hosszú távon tartom jó döntésnek az abortuszt, és annak érdekében hogy a már megszületett 2 gyerekünket nyugalomban fel tudjuk nevelni, akikért már felelősséget vállaltunk. És szeretném ezt a férjemmel megtenni, de azért vannak félelmeim.
2021. aug. 26. 22:04
 17/22 anonim ***** válasza:
3%
Nem valószínű. Sokszor előfordul, hogy az abortusz negatív hatást gyakorol egy kapcsolatra, házasságra.
2021. aug. 29. 17:54
 18/22 anonim ***** válasza:
32%

Nekünk sajnos volt a férjemmel.

Megtartottuk volna de túl fiatalok voltunk (huszonévesek és egyetemisták).

Már 13 éve vagyunk együtt és most várjuk a tervezett babát.

Úgyhogy nem törvényszerű a szakítás.

2021. aug. 29. 19:24
 19/22 anonim ***** válasza:
94%

Ha normális a pàrod akkor megérti, hogy nem akarod megtartani az embriót/magzatot. ( Mert az még nem gyerek).

2 egymást szerető, tisztelő ember kapcsolatán nem ront semmit az abortusz. Ahol igen, ott alapvető problémák vannak a kapcsolatukban.

2021. aug. 29. 23:47
 20/22 anonim ***** válasza:
100%
12. Nem. Marhára nem ez az egyedüli megoldás. A pasik 99%-a nem is vállalná hogy otzhon kispapa legyen. Csak a szájuk nagy.
2021. aug. 29. 23:51
1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!