Ilyen esetben mennyibe kerül az abortusz?
Figyelt kérdés
Sajnos nincs tb m és szerdán tudtam meg hogy 15 hetes terhes vagyok, és fogamzásgátló tabletta mellett estem teherbe, semmi tünetem nem volt apja hallani nem akar a babáról, én 26 éves vagyok nen dolgozom, apám tart el, nincs jövedelmem. A TB t most intézem. Ugye ilyenkor olcsóbban megcsinálják a műtétet? A babát semmiképpen nem akarom megszülni2022. jún. 11. 14:03
21/47 anonim válasza:
Erre marhára nem fognak abortuszt javasolni. Egy rakás terhes szed Frotint meg Rivotrilt, nincs akkora kockázatuk, hogy emiatt középidős terhességmegszakítást javasoljanak.
22/47 anonim válasza:
21! És megszülik,és gyógyszerfüggő,károsodott gyerekeket adnak örökbe,vagy kerülnek be állami gondozásba....
23/47 anonim válasza:
Frontin, rivotril miatt nem fogják megszakítani a terhességet, más durvább gyógyszert szed és ott sem szakítják meg. Valószínűleg a magzat sem károsodott, legalábbis úgy nem, hogy javasolják az abortuszt, értsd úgy megvan minden szerve, testrésze. Az már más hogy mentálisan milyen károkat okoztál neki.. már csak annyit tehetsz, hogy örökbe adod a babát.
24/47 anonim válasza:
Hogy nem vetted észre? A fogamzásgátlók leírásában is benne van, hogy ha 2 egymást követő hónapban nem jelentkezik megvonásos vérzés, akkor tesztelni KELL. Gondolom nem sikerült elolvasni a betegtájékoztatót
25/47 anonim válasza:
És ilyen bezzeg terhes lesz egyböl....
26/47 anonim válasza:
Na az meg a másik. Az abortuszon kívül mik a terveid kérdező?
27/47 anonim válasza:
Ez a baba meg fog születni kérdező, nem fogják engedélyezni az abortuszt.
28/47 A kérdező kommentje:
Én nem akarom megszülni és a megvonásos is jött
2022. jún. 11. 20:13
29/47 anonim válasza:
Hogy te mit akarsz meg mit nem az lényegtelen, 12 hét után NINCS abortusz.
30/47 anonim válasza:
Nem tudod elvetetni. Elmész magzatvíz vizsgálatra, annak van egy kis vetélési kockázata is, ha már az a nagy vágyad, meg kiderül, hogy egészséges-e.(Nem minden betegség, de valami kiderülhet.) Ha beteg, elvetetheted.
(Baromira nem támogatom az abortuszt, pláne nem 15+hetes terhesen, de ebben az esetben még az is jobb lenne, mintha a Kérdező nevelne egy esetlegesen beteg gyereket.)
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!