Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség megszakítása » Ilyen esetben mennyibe kerül...

Ilyen esetben mennyibe kerül az abortusz?

Figyelt kérdés
Sajnos nincs tb m és szerdán tudtam meg hogy 15 hetes terhes vagyok, és fogamzásgátló tabletta mellett estem teherbe, semmi tünetem nem volt apja hallani nem akar a babáról, én 26 éves vagyok nen dolgozom, apám tart el, nincs jövedelmem. A TB t most intézem. Ugye ilyenkor olcsóbban megcsinálják a műtétet? A babát semmiképpen nem akarom megszülni
2022. jún. 11. 14:03
1 2 3 4 5
 31/47 anonim ***** válasza:
86%
Ideje megérteni, apuci nadrágszára mögül, hogy az életet nagyon nem érdekliyhogy te mit _akarsz_. Add örökbe. Úgy a legjobb mindenkinek
2022. jún. 11. 21:26
 32/47 anonim ***** válasza:
69%
Jobb, ha már lélekben készülsz rá, hogy a szülés brutál fájdalmas lesz (tapasztalat), mert akárhogy is nem szeretnéd ez a baba meg fog születni. 26 évesen nem lenne korai a gyerekvállalás pedig, csak hát nem ilyen körülmények között...
2022. jún. 11. 21:51
 33/47 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem sem a körülmények, sem a kérdező szellemi szintje nem alkalmas. Pénz sincs, társ sincs, meg a józan észt már nem is írom.

Mindenekelőtt orvos, hogy mégis megtudd mi a helyzet, és mondd el neki a nyugtatókat is meg a fogamzásgátlót is, hogy szedted közben... Aztán majd elirányít ahová kell.

2022. jún. 11. 22:44
 34/47 anonim ***** válasza:
21%
Én javasolnék a doki helyében egy programcsászárt. Aztán kapásból ör8kbe is adni. Talán így sérül a kérdező is legkevésbé, de a baba ia jó helyre kerül
2022. jún. 11. 22:50
 35/47 anonim ***** válasza:
90%
Már ott bukik a sztori, hogy valaki megállapította azt a 15 hetet. Az a valaki valószínűleg közölte azt is, hogy ilyen előrehaladott terhességnél már nincs abortusz. Az egész kamu.
2022. jún. 12. 07:20
 36/47 anonim ***** válasza:
23%
Kérdező, ne törődj a sok Ab-ellenessel, a legésszerűbb lépés az, hogy pszichiátertől szerzel szakvéleményt, hogy a te egészségedet veszélyezteti a terhesség és a szülés. Ez azért is jó, mert így EÜ indokkal ingyenes a beavatkozás, sőt a CSVSZ-es agymosásból is kimaradsz.
2022. jún. 13. 00:51
 37/47 anonim ***** válasza:
88%
36os mert azt csak úgy osztogatják igaz?:-D Egy pszichiáter se fogja kockáztatni a munkáját az miatt mert valaki kellően sötét volt időben felismerni a terhességét.
2022. jún. 13. 05:42
 38/47 anonim ***** válasza:
16%
Írj rám kérdező
2022. jún. 13. 06:56
 39/47 anonim ***** válasza:
32%
#37 - miért is kockáztatna bármit is??? Egészségügyi indokkal a 18-24 hétig szakítható meg a terhesség, 2 szakorvos véleménye kell hozzá, ennyi. Kettőnk közt az a különbség, hogy én már láttam ilyen folyamatot... az anya Lyme kórja miatt, 3 nap alatt elintéződött tokkal-vonóval...
2022. jún. 13. 08:34
 40/47 anonim ***** válasza:
86%
39es, az ne, egészségügyi indok hogy anyuka sötét mint a bányató...
2022. jún. 13. 18:29
1 2 3 4 5

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!