Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség megszakítása » Ilyen esetben mennyibe kerül...

Ilyen esetben mennyibe kerül az abortusz?

Figyelt kérdés
Sajnos nincs tb m és szerdán tudtam meg hogy 15 hetes terhes vagyok, és fogamzásgátló tabletta mellett estem teherbe, semmi tünetem nem volt apja hallani nem akar a babáról, én 26 éves vagyok nen dolgozom, apám tart el, nincs jövedelmem. A TB t most intézem. Ugye ilyenkor olcsóbban megcsinálják a műtétet? A babát semmiképpen nem akarom megszülni
2022. jún. 11. 14:03
1 2 3 4 5
 1/47 anonim ***** válasza:
95%
Semennyibe, mert 15 hetesen már nem vetetheted el.
2022. jún. 11. 14:04
 2/47 anonim ***** válasza:
93%
Itthon sehogy. Ennyi idős terhességet már nem szakítanak meg.
2022. jún. 11. 14:04
 3/47 A kérdező kommentje:
Ja és a terhesség alatt folyamatosan Frontint, Rovotrilt, szedtem emelt dózisban
2022. jún. 11. 14:05
 4/47 anonim ***** válasza:
97%
15 hetesen már nincs abortusz erről lekestel.
2022. jún. 11. 14:06
 5/47 A kérdező kommentje:

terhesség a 18. hetéig szakítható meg, ha a fenti a)-d) pontban jelölt feltételek valamelyike fennáll fennállnak ÉS a terhes nő

korlátozottan cselekvőképes vagy cselekvőképtelen (vagyis 18 év alatti vagy 18 év feletti, de gondnokság alatt áll);terhességét neki fel nem róható egészségi ok, illetve orvosi tévedés miatt nem ismeri fel korábban, vagy az egészségügyi intézmény, illetve valamely hatóság mulasztása miatt haladta meg a 12. hetet.

2022. jún. 11. 14:06
 6/47 anonim ***** válasza:
83%
És ebből melyik vagy te, cselekvokeptelen? Szexelni sem voltál az🤷‍♀️
2022. jún. 11. 14:07
 7/47 anonim ***** válasza:
97%
Gondnokság alatt állsz? Voltál orvosnál időben, csak nem vették észre? Gondolom a válaszok erre nem. Ilyen esetekre vonatkozik.
2022. jún. 11. 14:09
 8/47 anonim ***** válasza:
89%
Es 26 évesen miért apád tart el, miért nem dolgozol? Gondnokság alatt állsz? Hogy lehet fogamzásgátló mellett teherbe esni ha rendesen szeded?
2022. jún. 11. 14:10
 9/47 anonim ***** válasza:
75%

8! Foggatlo mellett is van ra esely.

Azt a gyereket ha csak nem beteg, vagy téged nem veszélyeztet megkell szülni.

Vagy külföld de ha 30.000 forintod sincs akkor az nem játszik. Szóval megszülöd es örökbe adod, beteszed inkubatorba, vagy felneveled. Nincs több választási lehetőség.

2022. jún. 11. 14:13
 10/47 anonim ***** válasza:
88%
9es nyilvan van de azért valljuk be, ha rendesen szedik akkor kevéske. En is szedtem hosszú evekig, sosem lettem terhes, nem hagytam ki egy szemet se, nem volt közben hasmenesem stb. Természetesen elofordul csak ritka azért.
2022. jún. 11. 14:15
1 2 3 4 5

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!