Helyesen fogok dönteni?
Sziasztok
12 éve vagyok együtt a férjemmel, van egy közös 4 éves gyerekünk.
Terhes vagyok, de nem akar második gyereket. Gazdasági világválság jön, kevés a fizetésem ha majd visszamennék a munkába, gyed se lenne sok. Nem akar éjszaka megint ébredni, újra babázni. Már akkora a tesó, hogy végre lehet vele ide oda menni, programokat, kirándulásokat szervezni. Majd legyen testvér pár év múlva. Nincs szakmám, nincs nyelvtudásom, "nincs semmim."
Ha nem megyek abortuszra elhagy júliustól, ha elmegyek akkor folytatjuk tovább, mintha mi sem történt volna.
Én mondtam, ha műtét lesz akkor menjen el, és elhagyom. De én ne zsaroljam, hogy hozhatom ilyen helyzetbe. Ő eddig se akart babát (csak éppen amikor megcsináltuk)
Tény, nem tudok eltartani 2 gyereket kb 200.000 forintból + gyt
Albérletben élünk most is, az most 110+rezsi
Szeretném a babát, nagyon szerettem volna testvért, de az eszem tudja, hogy szegénységben sem szeretném őket nevelni.
Igazából nem tudom mit várok, csak hogy kiadjam magamból. Nem döntöttem még, de sajnos a műtét nagyobb eséllyel bír.
Köszönöm, ja elolvastad.
Ez a férfi nem szeret téged!!!
Azonnal ott kell hagyni, elköltözni, elválni!!!
Még veszélyes is lehet rátok. Ha most ezzel fenyeget, később mással fog fenyegetni. Elmebeteg az ilyen.
Kérj segítséget a rokonoktól, barátoktól, akitől csak lehet.
Ha tudnak segíteni, akkor a babát is meg tudod tartani, de még az is egy opció, hogy anyaotthonba mentek. Tudom, ez elsőre rosszul hangzik, de még mindig inkább ez, mint egy idegbeteg közveszélyes férj!!!
A helyedben összepakolnek amíg ő dolgozik és elkoltoznek azonnal. Mindenképp elvalnek. Egy ilyen ember nem mondható férjnek. Ha ennyire nem akart volna második gyereket miért nem kottette el magát? És ráadásul még téged hibaztat.
Én megtartanam a babát, de ebben a helyzetben neked kell ezt eldonteni. Ki tudna neked segíteni? Lehetne jobb munkát keresned hogy megeljetek?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!