Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség megszakítása » Mit gondoltok az abortuszról?...

Mit gondoltok az abortuszról? Szerintetek gyilkosság, vagy (ahogy az ''úgynevezett'' liberálisok hangoztatják) egy fogamzásgátlási módszer?

Figyelt kérdés

2022. ápr. 28. 22:16
 221/232 anonim ***** válasza:
89%
Azt gondolom,hogy a kérdés manipulatív,mert csakis kizárólag 2 véglet közül enged választani,pedig épeszű embert egy se fogja azt mondani,hogy fogamzásgátlás. Ez olyan,mintha kb azt kérdeznéd,hogy "gyilkosság vagy buli"? Ekkora marhaságok közül hogy válasszon az ember? Fogalmazd át és akkor lehet válaszolni.
2022. jún. 28. 14:51
 222/232 A kérdező kommentje:
Lehet erre válaszolni, az a te döntésed, hogy a te erkölcsi és lelki világod mit, s hogyan enged neked.
2022. jún. 28. 15:37
 223/232 anonim ***** válasza:
100%
Nem a 221 vagyok, de abban maximálisan igaza van abban, hogy a kérdéshez tartozó 2 opció pont a két véglet, ezek közül nem lehet választani, mert egyik sem igaz az abortuszra, lévén az abortusz nem fogamzásgátló és pláne nem gyilkosság, de ezt korábban elég alaposan ki lett fejtve..
2022. jún. 28. 15:48
 224/232 anonim ***** válasza:
100%
Kérdező,tudom,hogy lehetne rá válaszolni. Igazából arra utaltam a 221-es kommentemmel,hogy ez nem valódi kérdés azzal kapcsolatban,hogy mi mit gondolunk,hanem a te kérdésbe bújtatott véleményed és ezért is nincsenek normális opciók,amikből tényleg kiderülhetne.
2022. jún. 28. 15:53
 225/232 A kérdező kommentje:
De te attól még elmondhatod a véleményed a témáról...
2022. jún. 28. 16:59
 226/232 anonim ***** válasza:
73%

"Tizenéves tini lánykák, akik ugrálnak egyik partnerről a másikra nem szabadna megengedni, hogy elvetessék a leendő magzatot, embert, életet!"

Pont,hogy nekik kéne leginkább megengedni és nem szopatni egy ártatlan gyereket ilyen szülőkkel. Mert szerinted akinek ennyi esze van,annak a kezébe pont egy baba való? Ugye nem abban a fantazmagóriában hiszel,hogy mindenki varázsütésre megváltozik csak mert gyereke lett?

Nagyobb az esélye,hogy magasról tenne a gyerekre,aki még mellé ezt a példát látva később ugyanerre az útra tér.

Az örökbeadást meg az önzőséget pedig inkább hagyjuk. A szülés azért nem egy olyan dolog,hogy "hát ennyit igazán vállalhatnál egy vadidegen ember boldogságáért". Úgy beszéltek erről kb,mintha csak arról lenne szó,hogy egy kis apróval kisegítek valakit a boltban. Hahó!

2022. júl. 1. 15:10
 227/232 anonim ***** válasza:
13%

Alapvetően még mindig nem értem hogy mit lehet ezen támogatni, vagy helyeselni. Ez egy rossz dolog! Ha már abortuszról van szó, szerintem csak az a kérdés, hogy mennyire lehet ezt egész dolgot valamilyen szinten a leghumánusabbá tenni, mind erkölcsi, mind morális szinten.

Ebben megoszlanak a vélemények, nem csak itt a gyakorin, hanem Európa szintjén is! Figyelj gondold, ahogy szeretnéd én is így teszem. Teljesen felesleges felkóstolnod, mert nekem sziklaszilárd álláspontom van erről a témáról! Nem fogsz tudni meggyőzni az általad igaznak vélt igazadról.

2022. júl. 1. 19:13
 228/232 anonim ***** válasza:
A támogatást és helyeslést csak ti próbáljátok úgy láttatni,mintha ebből az következne,hogy szerintünk ez egy csudijó dolog. Egyáltalán nem erről van szó. Támogatva van igen,de továbbra is egy szükséges rossz,amit nem buliból választ az ember.
2022. júl. 1. 21:24
 229/232 anonim ***** válasza:
62%
Hölgyeim és uraim,az életvédők szóvivőjét láthattuk! Nagy tapsot neki!
2022. júl. 2. 16:15
 230/232 anonim ***** válasza:
54%
Akik egyébként jogosan belevették az apát is a képbe, elárulom, 2 ismerősömnek volt abortusza, mindkettő esetben a pasi zsarolta ki az abortuszt azzal, hogy lelép ha nem veteti el és nem támogatja a lányt semmilyen módon.
2023. febr. 5. 16:05

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!