Mit gondoltok az abortuszról? Szerintetek gyilkosság, vagy (ahogy az ''úgynevezett'' liberálisok hangoztatják) egy fogamzásgátlási módszer?
"Tizenéves tini lánykák, akik ugrálnak egyik partnerről a másikra nem szabadna megengedni, hogy elvetessék a leendő magzatot, embert, életet!"
Pont,hogy nekik kéne leginkább megengedni és nem szopatni egy ártatlan gyereket ilyen szülőkkel. Mert szerinted akinek ennyi esze van,annak a kezébe pont egy baba való? Ugye nem abban a fantazmagóriában hiszel,hogy mindenki varázsütésre megváltozik csak mert gyereke lett?
Nagyobb az esélye,hogy magasról tenne a gyerekre,aki még mellé ezt a példát látva később ugyanerre az útra tér.
Az örökbeadást meg az önzőséget pedig inkább hagyjuk. A szülés azért nem egy olyan dolog,hogy "hát ennyit igazán vállalhatnál egy vadidegen ember boldogságáért". Úgy beszéltek erről kb,mintha csak arról lenne szó,hogy egy kis apróval kisegítek valakit a boltban. Hahó!
Alapvetően még mindig nem értem hogy mit lehet ezen támogatni, vagy helyeselni. Ez egy rossz dolog! Ha már abortuszról van szó, szerintem csak az a kérdés, hogy mennyire lehet ezt egész dolgot valamilyen szinten a leghumánusabbá tenni, mind erkölcsi, mind morális szinten.
Ebben megoszlanak a vélemények, nem csak itt a gyakorin, hanem Európa szintjén is! Figyelj gondold, ahogy szeretnéd én is így teszem. Teljesen felesleges felkóstolnod, mert nekem sziklaszilárd álláspontom van erről a témáról! Nem fogsz tudni meggyőzni az általad igaznak vélt igazadról.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!