Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség megszakítása » Mit gondoltok az abortuszról?...

Mit gondoltok az abortuszról? Szerintetek gyilkosság, vagy (ahogy az ''úgynevezett'' liberálisok hangoztatják) egy fogamzásgátlási módszer?

Figyelt kérdés

2022. ápr. 28. 22:16
 191/232 anonim ***** válasza:
44%
Kedves 188-as válaszoló. Akkor a “fiatalság, szegénység” arra se indok, hogy megtagadják tőled az örökbefogadást? Ha te szegényként vagy 15 évesként kötelezve vagy egy gyerek kihordására és megszülésére, akkor az ilyenek örökbe is fogadhatnak. Nem? Hiszen ez nem jelenti, hogy alkalmatlanok lennének egy gyerek felnevelésére.
2022. máj. 8. 19:32
 192/232 anonim ***** válasza:
94%
194. Nekem szubjektíve ez a véleményem, gondold ahogy szeretnéd én is ezt teszem.
2022. máj. 8. 20:31
 193/232 anonim ***** válasza:
23%
195. Ezek szerint támogatod a szegények, és tizenéveseket abban, hogy örökbe fogadhassanak?
2022. máj. 8. 20:52
 194/232 anonim ***** válasza:
100%

187 Nálad pökhendibb embert kevesebbet ismerek az itteni kommentjeid alapján. Segítek: TE kérdezted, hogy MI mit gondolunk az abortuszról, akkor mit nyervákolsz, ha leírjuk hogy mit gondolunk róla?! Felteszel egy kérdést, majd földhöz vered magad, ha valaszolnak rá, csak épp nem veled egyetértésben. Az meg nem engem minősít, hogy te egy komment alapján ügyesen levontad, hogy én állítólag önző vagyok..:D

A 190-es reagálásod is jól tükrözi, hogy te csak es kizárólag azért írtad ki a kérdést, hogy mindenki fejet bólogatva egyetértsen veled. Azok is tökéletesen normális véleményt írtak, akik azt írták nem tekintik gyilkosságnak az abortuszt. Az legyen a te bajod, hogy ez nem egyezik a te véleményeddel. Őszintén nem értem miért nem írtad oda a kérdésedhez, hogy csak azok írjanak, akik körbenyalják a hátsód és mélységesen egyetértenek veled… Sokat elárul az is rólad, hogy képtelen vagy elfogadni a másik oldal véleményét, egyből támadsz és puffogsz, ha valaki nem a te szent “a gyengék nyugodtan megrohadhatnak, az erőseknek van csak joguk élni” maszlagoddal.🤦🏻‍♀️

2022. máj. 8. 21:09
 195/232 A kérdező kommentje:
#197 Még jó, hogy nem ismersz, De őszintén, neked mennyivel van több jogod pökhendinek hívni engem, mint nekem? Másrészt én felteszek egy kérdést, és elfogadom az ellenérveket, ha azok normálisak és el lehet rajtuk gondolkodni, mert ne haragudj, az, hogy én testem én döntésem, na ez nem érv.
2022. máj. 8. 21:17
 196/232 anonim ***** válasza:
92%
Miért ne lenne érv az én testem, én döntésem? Hát nem az én testem aminek keresztül kell mennie a terhességen, szülésen, esetleg az abortuszon?
2022. máj. 8. 21:21
 197/232 A kérdező kommentje:
És ez érv egy másik élet kioltására?
2022. máj. 8. 21:22
 198/232 anonim ***** válasza:
100%

Ja, mert te kapásból nevezhetsz pökhendinek egyetlen egy komment alapján, de ha visszakapod az itteni tengernyi kommented alapján a jelzőt, akkor máris kikéred magadnak…:D

Az, hogy NEKED nem érv az én testem, az én döntésem az ismételten csak egyéni szociális probléma. Ez igen is egy nyomó érv, de hadd ne soroljam fel mennyi másik nézőpontból lett megközelítve a téma. Egyáltalán nem csak ez az egy érv volt leírva, de mindig ugyanaz a vége: aki nem ért veled egyet, azt egyből el kezded ekézni meg támadni. Nem is vagy hajlandó elfogadni a tieden kívül semmilyen más nézőpontot. Épp ezért totálisan értelmetlen a kérdés, hisz te nem más véleményekre voltál kíváncsi, csak önigazolást keresel…

2022. máj. 8. 21:25
 199/232 A kérdező kommentje:
Más véleményére is kíváncsi voltam, csak nem az ilyen szélsőségesekre mint a tiéd, szóval feküdj már le mama. Kezdem unni a hülyeséged.
2022. máj. 8. 21:30
 200/232 anonim ***** válasza:
100%

De, kérdező, " az én testem, az én döntésem,- hogy mi van benne és mi nincs" az egy érv a kismillióból.

Csak mert nem egyezik a te véleményeddel és csak mert te nem gondolod ezt érvnek, attól még sok sok más ember számára a legfontosabb érv a terhesség és annak megszakítása tekintetében. Ahogy az is egy érv, hogy " abortuszra megyek mert nem akarom egyedül felnevelni" vagy " abortuszra megyek mert nem tudnám eltartani" vagy abortuszra megyek mert nem vágyom gyerekre", stb stb stb.

Az már egy másik dolog, hogy neked ez nem tetszik, ez a te egyéni szoc. Problémád:) Ettől még az érvek érvek maradnak.

2022. máj. 8. 21:33

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!