Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség megszakítása » Egyből tudtátok ,hogy a nem...

Egyből tudtátok ,hogy a nem tervezett terhességet megtartsátok vagy sem?A döntést megbántátok ?Ért valamilyen megaláztatás a kórházban ?

Figyelt kérdés
2022. márc. 17. 17:47
1 2 3 4
 21/34 A kérdező kommentje:
19 az a baj a kommenteddel ,hogy akárki akármikor kerülhet ilyen helyzetbe.Tehát ha lefekszel a pároddal te vállalod az esetleges terhességet. Lehet ,hogy védekeztél és akkor is.Persze az én esetemben ,mivel csak megszakítás volt ítélkezhetsz ,de te is átélheted ezt bármikor ...Nem minden fekete és fehér.
2022. márc. 30. 06:37
 22/34 anonim ***** válasza:
Hogy döntöttél, ha szabad tudni?
2022. márc. 30. 09:05
 23/34 anonim ***** válasza:
4%
Gondolom a Kérdező nem tartotta meg...
2022. márc. 30. 10:18
 24/34 A kérdező kommentje:
Még nem döntöttem.Még van egy kis időm...
2022. márc. 30. 13:53
 25/34 anonim ***** válasza:
31%
De telik az idő, az az embrió napról napra fejlődik, nő stb. A férjed hogy vélekedik? Én nem vetetném el, ha ennyire a szíveden viseled és a férjed is támogat. Szerintem nem is fogod, ha már eddig nem tetted.
2022. márc. 30. 13:57
 26/34 anonim ***** válasza:
0%

20-as, tudom, de arra írtam, HA megtartja, akkor vállalja, amit tett.

Ha elveteti, akkor nem.

2022. ápr. 4. 16:58
 27/34 anonim ***** válasza:
55%

21-es, én védekezek! Mindig, és ha úgy leszek terhes, az nem az én hibám, mert mindent megtettem, hogy ne legyen baba.

Ha viszont védekezés nélkül szexelek, és úgy leszek terhes, az már kőkeményen az én saram!

Ezért nem is játsszuk, hogy jaj csak beteszi egy kicsit... hogyne.

Nem ítélkezek, ezek a száraz tények.

2022. ápr. 4. 17:00
 28/34 anonim ***** válasza:
100%
Hogy döntöttél?
2022. ápr. 15. 13:14
 29/34 anonim ***** válasza:
82%

A gyereknek nem elférni kell!

Anyánk is így gondolta, elfér, bárányka legelő meg tököm tudja hogyne.. Én lettem a kisebbek bébiszittere, nővérem lépett amint tudott, én szintén, öcsém külföldön kamionozik húgom meg anyánk nyakán maradva nem csinál semmit 26 évesen. Nővérem nem tudta azt tanulni amit szeretne, én bevállaltam de istentelen diákhitellel úgy is, hogy alig ettem mellette, öcsém meg alkalmi munkákból kukázta össze a jogsira valót. Hát ez történik, ha a 2 szobás lakásra meg az éppen elférésre áll neki valaki szaporodni.

2022. ápr. 16. 19:10
 30/34 anonim ***** válasza:
20%
#29 és te kire szavaztál volna anyád helyében a 4 gyerek közül? Melyikőtöknek lett volna jobb, ha nem születik meg?
2022. ápr. 21. 18:13
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!