Egyből tudtátok ,hogy a nem tervezett terhességet megtartsátok vagy sem?A döntést megbántátok ?Ért valamilyen megaláztatás a kórházban ?
20-as, tudom, de arra írtam, HA megtartja, akkor vállalja, amit tett.
Ha elveteti, akkor nem.
21-es, én védekezek! Mindig, és ha úgy leszek terhes, az nem az én hibám, mert mindent megtettem, hogy ne legyen baba.
Ha viszont védekezés nélkül szexelek, és úgy leszek terhes, az már kőkeményen az én saram!
Ezért nem is játsszuk, hogy jaj csak beteszi egy kicsit... hogyne.
Nem ítélkezek, ezek a száraz tények.
A gyereknek nem elférni kell!
Anyánk is így gondolta, elfér, bárányka legelő meg tököm tudja hogyne.. Én lettem a kisebbek bébiszittere, nővérem lépett amint tudott, én szintén, öcsém külföldön kamionozik húgom meg anyánk nyakán maradva nem csinál semmit 26 évesen. Nővérem nem tudta azt tanulni amit szeretne, én bevállaltam de istentelen diákhitellel úgy is, hogy alig ettem mellette, öcsém meg alkalmi munkákból kukázta össze a jogsira valót. Hát ez történik, ha a 2 szobás lakásra meg az éppen elférésre áll neki valaki szaporodni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!