Egyből tudtátok ,hogy a nem tervezett terhességet megtartsátok vagy sem?A döntést megbántátok ?Ért valamilyen megaláztatás a kórházban ?
7 hónapja voltunk együtt amikor terhes lettem. Örültünk neki, pedig nem terveztük. Azóta lassan 3 éves a kicsi, tavaly hazasodtunk össze és nagyon boldogok vagyunk, sosem volt mélypont vagy hasonlók.
Sokaknál azt látom hogy evekig tervezik, már rég házasok stb aztán 1 even belül elvalnak a gyerek utan, vagy nincs türelmük hozzá, veszekedések stb. Szóval szerintem nem ezen múlik.
Senki nem kérdezte, hogy tervetett volt - e.
Abból még, hogy valaki sajnálatos módon nem védekezik megfelelően, nem következik egyértelműen, hogy meg is akarják tartani.
Nem is mondtam, azt mondtam, előre tudja, mit fog tenni, hiszen nyilván jól megfontolva nem védekezik, tehát vagy biztosan tudja, hogy emgszüli, vagy biztosan tudja, hogy nem.
Fiatal voltam 19 éves amikor terhes lettem. De akkor mar 2 éve együtt voltam a párommal, együtt is éltünk az eleje ota. ( volt saját ház,autó stb. ) megszakítással védekeztünk. ( parom idősebb neki mar “aktuális” volt a gyerekvállalás, de nem került szoba ) Sokkolt amikor kiderült terhes vagyok. Hetekig hol nagyon vártuk, hol azon gondolkodtunk jó döntés e ha megtartjuk. A 12.hettol valami atkattant és utána mar fel sem merült bennünk hogy nem kellett volna. És azóta sem. 12 éve vagyunk együtt és azóta mar összesen 3 gyerekünk van. ( a másodikat 22 évesen, a 3.pedig 3 hónapja 28 évesen szültem )
Nagyon jo döntés volt. Nem bántuk meg :) a kórházban sem volt semmi megaláztatás, pedig fiatal voltam. Mindneki kedves volt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!