Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség megszakítása » 23 éves vagyok, terhes lettem,...

23 éves vagyok, terhes lettem, nagy dilemmában vagyok! Ti mit tennétek a helyemben?

Figyelt kérdés
Most lettem 23 éves, utolsó éves egyetemista vagyok a Semmelweisen. A párommal 4,5 éve vagyunk együtt, albérletben élünk. Ő most végzett az egyetemen, mesterdiplomás, de nem keres valami jól (havi 250.000). Az én családom semmiképpen nem tudna anyagilag támogatni, az övé igen, de nem szeretnék másokra támaszkodni. Nagyon szeretem a gyerekeket, értek is hozzájuk, (leendő) hivatásomból kifolyólag folyamatosan mozgássérült gyermekek között vagyok, tehát nem okozna gondot egy gyermek gondozása, nevelése. De nagyon bizonytalan vagyok, nincsen saját lakásunk, és én a legjobbat szeretném a születendő gyermekemnek. Felmerült az abortusz gondolata, de beleőrülnénk a fájdalomba, ugyanakkor racionálisan ez lenne talán a legjobb döntés. Én külföldön szeretnék (szerettem volna) elhelyezkedni a diplomám megszerzése után.

2021. okt. 26. 19:18
1 2 3 4 5
 41/42 anonim ***** válasza:
35%

Helyes döntés! Az a baba okkal fogant 😊

Szeretettel várunk Németországban!

(Egy szintén itt élő magyar!)

2021. dec. 4. 23:15
 42/42 anonim ***** válasza:
28%
Nagyszerű! Jó babavárást és minden jót kívánok! :)
2021. dec. 5. 11:47
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!