23 éves vagyok, terhes lettem, nagy dilemmában vagyok! Ti mit tennétek a helyemben?
Nem szándékozom túlságosan sértegetni, de eléggé komoly gondok vannak a társadalommal.
Azt írod terhes, teher. Így a kérdésed fölösleges.
Mit tanítanak az egyetemen? A terhességed és a Semmelweis név hogyan függ össze? A hírnév, a diploma, a "tudás" az valami különbözőséget takar, hogy te valamiféle más fajta terhes vagy? Te valami felsőbb rendű teherrel küzdesz?
Tényleg nem akarlak sértegetni, de nagyon nehéz megállnom. Tudom hogy a szülők nyomása, a társadalomnak "köszönheted" hogy az vagy aki.
Sajnálom hogy a Semmelweis az valamiféle szexuális tábor.
Tudtad hogy Magyarországon a panelházakat diplomás mérnökök tervezték? És még ablak sincs a fürdőszobán! Nincs megfelelő szellőztetés.
Két diplomás egyetemista mit fog kezdeni egy gyermekkel? Elmennek tanulni hogyan kell gyermeket nevelni, miközben a gyerek egyedül otthon van?
Apám is több diplomás, és odáig jutott a gyermek vállalásban, hogy felcsinálta anyámat.
Eszembe nem jutott volna soha, 23 évesen szülni egy alig 4,5 éves kapcsolatba, pláne úgy, hogy nem vokt tervben.
Sok hasonló körülmények közt szült ismerősöm van. A 95% mellett sincs már ott a pasija. Egyedül kínlódnak a gyerekkel , 5-10 év után is.
Jaj ne tegyetek fel ilyen kérdést itt.
Tudom nehéz most a döntés, és azt gondolod mások véleményéből valamerre el tudsz indulni, de az nem jó.
Ezt magadnak kell valahogy eldöntened.
Esetleg az örökbeadás nem jöhet szóba? Annyi olyan család van, akiknek valami miatt nem lehet :(
Nekem nem lenne szívem megölni, úgy hogy van olyan aki mindent megadna érte
27
De jo ötlet... aztán majd magyarázkodhat hol a gyerek. Az jobb?
22-es vagyok. Kiegészíteném mondandómat azzal hogy ha szereted a gyerekeket, biztos jó anya leszel. És nem kell minden áron a legjobbra törekedni.
De a leírtak alapján, teljes mértékben kivagy szolgáltatva a párodnak, és szüleinek. Mi van ha szakítotok? Párod mit akar? Megtartani, vagy elvetetni? Szerintem két diplomás nem fog megférni egy fedél alatt. De ne legyen igazam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!