23 éves vagyok, terhes lettem, nagy dilemmában vagyok! Ti mit tennétek a helyemben?
Nem tervezett terhesseget en nem tartanék meg.
Hogy te hogyan döntesz, az rajtad múlik. Mondjuk ha "bele őrültök a fájdalomba " már az abortusz gondolatától is, nem igazán értem, mi a kérdés
Négy dolgot tehetsz:
1. Iskola után elmész dolgozni és az anyuka, apuka vagy valaki vigyáz a gyermekre amig dolgoztok. Miután talpra áltatok a többi megy magától.
2. Lehetőséged szerint minél hamarabb a pároddal ki mész külföldre és ott nevelitek/születik meg a gyermek, ami nagyon jó lenne anyagi és a gyermek szempontjából is nyelvileg plusz kulturálisan. Nem érezné magát két világ polgárának.
3. Abortusz de csak akkor, ha:
1. A gyermek a göndört padlón fog élni. (Háromszori napi étkezés, Meleg víz, Ruha stb.)
2. Nem tudsz időt szánni rá. (Naponta minimum 2-4 óra foglalkozás a gyerekkel.)
3. Nem tudtok neki stabil hátteret biztositani (Tovább tanulás, Költözés, Jogosítvány stb.)
4. Örökbe adás:
Egy intézetbe vagy a szülőknek örökbe adni lehetőleg mikor megszületik, hogy ne károsodjon a pszichéije vagy legalább is ne annyira.
23 évesen, stabil párkapcsolatban, anyuéktól külön élve, úgy, hogy mire jön a gyerek még diploma is meglesz, tutira nem vetetném el.
Lényegében minden feltétel adott, most az, hogy nem saját kacsalábon forgó kastélyban éltek külföldiában, a legkisebb probléma.
Alapból nem vagyok abortuszellenes, ha okkal történik, de itt nem látok akkora problémát ennyi alapján.
Feltéve persze, hogy apuka is így gondolja, de mivel többes számban őrültök meg, ezért feltételezem, hogy ő is akarná.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!