Hogy viszonyulnál egy olyan rokonodhoz, aki majdnem 18
hetesen ment abortuszra?
Figyelt kérdés
És ezt önként tette, mikor Svédországban dolgozott. Ott egészségügyi tényező nélkül is megcsinálják az abortuszt egészen a 18.hétig. Neki pedig egészséges is volt a magzata. Azért vetette el a 17 hetesen mert időközben szakított a pasijával...
Azok állatok, nem emberek. Te egyenértékűnek érzed magad az állatokkal?
2020. szept. 16. 13:55
52/67 anonim válasza:
" Te egyenértékűnek érzed magad az állatokkal?" - izééé... de én pl egy emberi embrióval/magzattal se... sőt, azzal végképp nem.
2020. szept. 16. 14:35
53/67 anonim válasza:
Van abban valami, amit az 50-es ír. Én speciel egy embrióval/magzattal sem érzem magam egyenértékűnek, de hát kinek mi.
Az viszont tény, hogy amikor azokat az állatokat levágják a húsfogyasztási igényünk miatt, akkor sokkal jobban ki vannak fejlődve a saját maguk szintjén, mint egy teszem azt 8-9 hetes embrió. Az a csirke, disznó, marha teljesen ki van fejlődve, megvan minden szerve, ami az életben maradáshoz kell és érez fájdalmat is.
2020. szept. 16. 15:28
54/67 anonim válasza:
51: Fogódzkodj: egyenértékűnek. Nyisd ki a biológia könyvet, és gondolkozz.
Egy emberi magzatot pedig maximum állati magzathoz hasonlítsunk.
2020. szept. 17. 13:33
55/67 anonim válasza:
Hát, az már a te problémád, ha egyenértékűnek érzed magad velük :D
Ha kiüt a tűz a házatokban és választanod kell, hogy a kutyád vagy az párod/gyereked mentsd ki, akkor ezek szerint haboznál? Nem lenne egyértelmű?
2020. szept. 17. 14:56
56/67 anonim válasza:
#55 Azért ezt meg lehet ám közelíteni a másik oldalról is. Ha valamilyen oknál fogva választanod kéne a meglévő gyereked és a hasadban lévő embrió/magzat közül, nem lenne egyértelmű a döntés?? Haboznál akár egy percig is? Ugyanaz a helyzet. Ennyit az egyenértékűségről.
2020. szept. 17. 17:06
57/67 anonim válasza:
Ne kertelj, a konkrét kérdésre válaszolj. Egyenértékű állat és ember? Ez volt az alapfelvetésed. Lásd: 54-es válaszod.
2020. szept. 17. 19:41
58/67 anonim válasza:
#55 "hogy a kutyád vagy az párod/gyereked mentsd ki, akkor ezek szerint haboznál? Nem lenne egyértelmű?" - hagyjuk nér ezt a sosem létező faxságot... egy valódi katasztrófában az ember azt menti meg, akit meg tud menteni, akit előbb megtalál. És ez tök egyértelmű.
2020. szept. 17. 19:57
59/67 anonim válasza:
Még mindig nem válaszoltál :)
2020. szept. 17. 20:17
60/67 anonim válasza:
#57 Nem, az 54es nem az én kommentem, nem én mondtam hogy egyenértékűnek tekintem az embert és az állatot. Viszont te is kertelsz, mert a hsz-emben tőled kérdeztem, mégsem válaszoltál. ;)
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!