Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség megszakítása » Hogy viszonyulnál egy olyan...

Hogy viszonyulnál egy olyan rokonodhoz, aki majdnem 18 hetesen ment abortuszra?

Figyelt kérdés
És ezt önként tette, mikor Svédországban dolgozott. Ott egészségügyi tényező nélkül is megcsinálják az abortuszt egészen a 18.hétig. Neki pedig egészséges is volt a magzata. Azért vetette el a 17 hetesen mert időközben szakított a pasijával...

2020. szept. 13. 15:23
1 2 3 4 5 6 7
 51/67 anonim ***** válasza:
22%
Azok állatok, nem emberek. Te egyenértékűnek érzed magad az állatokkal?
2020. szept. 16. 13:55
 52/67 anonim ***** válasza:
76%
" Te egyenértékűnek érzed magad az állatokkal?" - izééé... de én pl egy emberi embrióval/magzattal se... sőt, azzal végképp nem.
2020. szept. 16. 14:35
 53/67 anonim ***** válasza:
81%

Van abban valami, amit az 50-es ír. Én speciel egy embrióval/magzattal sem érzem magam egyenértékűnek, de hát kinek mi.

Az viszont tény, hogy amikor azokat az állatokat levágják a húsfogyasztási igényünk miatt, akkor sokkal jobban ki vannak fejlődve a saját maguk szintjén, mint egy teszem azt 8-9 hetes embrió. Az a csirke, disznó, marha teljesen ki van fejlődve, megvan minden szerve, ami az életben maradáshoz kell és érez fájdalmat is.

2020. szept. 16. 15:28
 54/67 anonim ***** válasza:
76%

51: Fogódzkodj: egyenértékűnek. Nyisd ki a biológia könyvet, és gondolkozz.

Egy emberi magzatot pedig maximum állati magzathoz hasonlítsunk.

2020. szept. 17. 13:33
 55/67 anonim ***** válasza:
15%

Hát, az már a te problémád, ha egyenértékűnek érzed magad velük :D

Ha kiüt a tűz a házatokban és választanod kell, hogy a kutyád vagy az párod/gyereked mentsd ki, akkor ezek szerint haboznál? Nem lenne egyértelmű?

2020. szept. 17. 14:56
 56/67 anonim ***** válasza:
78%
#55 Azért ezt meg lehet ám közelíteni a másik oldalról is. Ha valamilyen oknál fogva választanod kéne a meglévő gyereked és a hasadban lévő embrió/magzat közül, nem lenne egyértelmű a döntés?? Haboznál akár egy percig is? Ugyanaz a helyzet. Ennyit az egyenértékűségről.
2020. szept. 17. 17:06
 57/67 anonim ***** válasza:
11%
Ne kertelj, a konkrét kérdésre válaszolj. Egyenértékű állat és ember? Ez volt az alapfelvetésed. Lásd: 54-es válaszod.
2020. szept. 17. 19:41
 58/67 anonim ***** válasza:
76%
#55 "hogy a kutyád vagy az párod/gyereked mentsd ki, akkor ezek szerint haboznál? Nem lenne egyértelmű?" - hagyjuk nér ezt a sosem létező faxságot... egy valódi katasztrófában az ember azt menti meg, akit meg tud menteni, akit előbb megtalál. És ez tök egyértelmű.
2020. szept. 17. 19:57
 59/67 anonim ***** válasza:
11%
Még mindig nem válaszoltál :)
2020. szept. 17. 20:17
 60/67 anonim ***** válasza:
85%
#57 Nem, az 54es nem az én kommentem, nem én mondtam hogy egyenértékűnek tekintem az embert és az állatot. Viszont te is kertelsz, mert a hsz-emben tőled kérdeztem, mégsem válaszoltál. ;)
2020. szept. 17. 20:39
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!