Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség megszakítása » Hogy viszonyulnál egy olyan...

Hogy viszonyulnál egy olyan rokonodhoz, aki majdnem 18 hetesen ment abortuszra?

Figyelt kérdés
És ezt önként tette, mikor Svédországban dolgozott. Ott egészségügyi tényező nélkül is megcsinálják az abortuszt egészen a 18.hétig. Neki pedig egészséges is volt a magzata. Azért vetette el a 17 hetesen mert időközben szakított a pasijával...

2020. szept. 13. 15:23
1 2 3 4 5 6 7
 31/67 anonim ***** válasza:
67%
De. Az ő teste. Mert a legborzalmasabb része a terhességnek bőven hátravan még.
2020. szept. 14. 12:24
 32/67 anonim ***** válasza:
83%
" 6 hónap. Erre nincs mentség. Hiába tolod az ultraliberalis hülyeséget." - nézőpont kérdése... szerintem a konzervatív meg vallásos hülyeségekre incs mentség. "Bem véletlen, hogy Amerikában rohadt sok nogyogyasz nem vállal abortuszt." - persze, hogy nem véletlen, az USA-ban sajnos sokkal nagyobb szerepe van a vallás(ok)nak, mint Európában... a sok AB ellenes is a bible belt részen tömörül. ( [link]
2020. szept. 14. 14:16
 33/67 anonim ***** válasza:
19%
És a párjától függ az egész élete és összes döntése? Nem kéne ekkora lábtörlőnek lenni..
2020. szept. 14. 14:22
 34/67 anonim ***** válasza:
60%
#36, szerintem meg akkora szemétládának nem kell lenni, hogy a párjára erőszakol egy gyereket, annak akarata ellenére. Kicsit sem szívlelem azokat a nőket, akik képesek egy magzatot a párkapcsolatuk, párjuk elé helyezni.
2020. szept. 14. 14:29
 35/67 anonim ***** válasza:
20%
Egyrészt ezt nem értem, logikailag hogy jön ide, másrészt jelen esetben ilyesmiről szó sincs, hiszen félidőben lépett le, előtte gonodlom ő is akarta. A gyereket nem lehet csak úgy visszavinni mint egy árucikket, ha meggondoltuk magunkat. Ha szülés előtt 2 nappal gondolja meg magát valaki, akkor csapjuk agyon a csecsemőt egy kalapáccsal?
2020. szept. 14. 14:54
 36/67 anonim ***** válasza:
71%

"másrészt jelen esetben ilyesmiről szó sincs, hiszen félidőben lépett le, előtte gonodlom ő is akarta." - kétlem, szerintem csak addig próbálták győzködni egymást...

"Ha szülés előtt 2 nappal gondolja meg magát valaki, akkor csapjuk agyon a csecsemőt egy kalapáccsal?" - akkor már valóban csak az örökbe adás marad... bármennyire is útálom.

2020. szept. 14. 15:03
 37/67 anonim ***** válasza:
21%
Szerencse, hogy nem esnél neki :D Nagyrabecsülendő. :)
2020. szept. 14. 15:46
 38/67 anonim ***** válasza:
21%

Hidd el te hajtasz szembe az autópályával. Sem ez a sztori sem semelyik egyéb ahol 24 hetes környéki magzatot hajtanak el, NEM normális. És ez nem vallási kérdés. Sem vallásos sem ab ellenes nem vagyok.

Az ha lelép a pasi pech, de leléphet 1 éves korában is meg 6 hetes korában is a gyereknek. Sőt meg is halhat apuci. Gyereket normálisak nem azért vállalnak, mert van vagy nincs párjuk, hanem átgondolták, hogy örökre szól lesz ami lesz. Erre van 12 hete. Ha azt túl haladta tetszik vagy nem, egy egyelőre életképtelen de teljes embert, ami ennél súlyosabb a saját gyerekét ÖLI meg. Lehet ezt szépíteni de ez van. Továbbra is egészséges magzatról beszélek. Ez a szememben akkor is bűncselekmény, ha éppen legális. Szerencsére itthon kevés kivétellel tiltják ezt a barbárságot.

2020. szept. 14. 16:10
 39/67 anonim ***** válasza:
70%

Sehogy, mert nem az én dolgom. Nem tudhatom a pontos okokat, nem ismerhetem az egész történetet, különben is az ő élete és az ő teste. Nem gondolnám, hogy az én feladatom lenne megítélni a döntése helyességét.

Persze, véleménye mindenkinek van, ellenben azt megjegyezném, hogy azt ki lehet ám kulturáltan is fejezni. Döbbenet némelyek hogy beszélnek idegen emberekről. Genetikai hulladék, szellemileg visszamaradott nyomorék és társai. El ne higgyétek, hogy ilyen stílussal egy fokkal is jobbak vagytok a szóbanforgó nőnél!

2020. szept. 14. 16:15
 40/67 anonim ***** válasza:
74%

" Ha azt túl haladta tetszik vagy nem, egy egyelőre életképtelen de teljes embert, ami ennél súlyosabb a saját gyerekét ÖLI meg." - ezt a hülyeséget honnan veszed? Az illegális AB-ból sem lesz soha emberölés, ezt végre meg kellene jegyezni.

"Erre van 12 hete."- Magyarországon. Hollandiában, vagy épp Nagy-Britanniában meg 24 hete. Ausztriában 14 hete... Ugye...

"Sem ez a sztori sem semelyik egyéb ahol 24 hetes környéki magzatot hajtanak el, NEM normális." - nézetem szerint meg az ilyen normák eltaposandók, és kész. Szerencsére az EU-n belül mindenki szabadon eldöntheti, hogy hova megy a nem kívánt terhességével, megoldani a problémáját.

2020. szept. 14. 16:23
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!