Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség megszakítása » Hogy viszonyulnál egy olyan...

Hogy viszonyulnál egy olyan rokonodhoz, aki majdnem 18 hetesen ment abortuszra?

Figyelt kérdés
És ezt önként tette, mikor Svédországban dolgozott. Ott egészségügyi tényező nélkül is megcsinálják az abortuszt egészen a 18.hétig. Neki pedig egészséges is volt a magzata. Azért vetette el a 17 hetesen mert időközben szakított a pasijával...

2020. szept. 13. 15:23
1 2 3 4 5 6 7
 11/67 A kérdező kommentje:
Amikor gyereket vállasz számolni kell azzal is hogy egyedül maradsz. Vagy nem kell teherbe sem esni. Válás után se ölik meg a gyerekeket.
2020. szept. 13. 16:09
 12/67 anonim ***** válasza:
76%
O dolga, semmit nem gondolnek rola, nyilvan atgondolta, stb. Nem itelem el az abortuszt, akkor sem, ha csak annyi az indok mogotte, hogy megsem kell a baba, korulmenyektol fuggetlenul.
2020. szept. 13. 16:10
 13/67 anonim ***** válasza:
51%
Hová fajult ez a világ.
2020. szept. 13. 16:16
 14/67 anonim ***** válasza:
53%

Én személy szerint elítélném nagyon is, de nem szólnék be neki, meg ilyesmik, ehhez nincs jogom és bántani sem akarnám, de hogy minimálisra csökkenteném vele a kommunikációt vagy ha lehet, nem is találkoznék vele az biztos.

Nem vagyok elfogult abortuszellenes, de egészséges babát elvetetni 18 hetesen, azért, mert "mégse kell" hát szerintem nagyon undorító dolog.

De ez az én véleményem.

2020. szept. 13. 16:23
 15/67 anonim ***** válasza:
71%
Elítélem én is az ilyet, viszont az ő élete, az ő dolga, tiszteletben tartom.
2020. szept. 13. 16:55
 16/67 anonim ***** válasza:
37%
Elkönyvelném egy kattant, nyomorult libának és mennék tovább a dolgomra.
2020. szept. 13. 16:58
 17/67 anonim ***** válasza:
42%
"Hogy viszonyulnál egy olyan rokonodhoz, aki majdnem 18 hetesen ment abortuszra?" - Kérdező, pont ugyanúgy, ahogy előzőleg viszonyultam hozzá. Ha családon belül emiatt oltogatni kezdenék, biztos, hogy megvédemém.
2020. szept. 13. 18:35
 18/67 anonim ***** válasza:
43%
En azt nem ertem, hol lehet ez bárhol legális. Nem a rokonodat ítélem el, hanem a svéd rendszert és azt az orvost, aki ezt megcsinálja. Ez már a szememben gyilkosság.
2020. szept. 13. 18:38
 19/67 anonim ***** válasza:
33%
Ugyanaz a véleményem, mint 14-esnek, nem szívesen tartanám vele a kapcsolatot, azzal se szívesen beszélnék, aki az újszülött gyerekét öli meg, ez már majdnem ugyanez, nem köpném le, nem éreztetnék vele semmit, de meg lenne magamban a véleményem és akivel ennyire más az értékrendünk azzal nem barátkozok.
2020. szept. 13. 18:43
 20/67 anonim ***** válasza:
66%
Szerintem ez egy meglehetősen nyomós ok volt. Nem ítélném el.
2020. szept. 13. 19:39
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!