Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség megszakítása » Jogom van elítélni és nem...

Jogom van elítélni és nem támogatni igaz?

Figyelt kérdés
Gyereket terveztünk az exemmel, teherbe is esett, majd meggondolta magát hogy neki mégse kell a gyerek, és közölte hogy elveteti(7 hetes volt mikor elkezdte intézni, 10 hetes mikor megtörtént). Én mondtam neki hogy ha megteszi akkor csomagolhat is, többé nem akarom látni. Megtette, mire hazaért én összepakoltam a cuccát és kint várta az ajtó előtt, zár természetesen lecserélve, hiába verte az ajtót nem engedtem be. Most el vagyok hordva minden szívtelen és gonosz embernek mert neki nincs hova mennie és enni se tud, mivel eddig mindent én fizettem, ő nem dolgozott, az abortuszra is úgy tarhálta össze a pénzt gondolom.
2020. aug. 5. 12:49
1 2 3 4 5 6 7 8 9
 61/84 anonim ***** válasza:
85%

58, Igen, vannak jelenségek, amik felháborítanak, pl az, ha valakinek ilyen durva elvárásai vannak, hogy a férfi szakítás után is tartsa el őt. Miközben a pasi nem tehet róla, hogy a nő csak ennyire vitte az életben. Attól mert még van véleményem valamiről, nem azt jelenti, hogy irigy vagyok, elég kicsinyes gondolkodásod van, ha te erről egyenesen az irigységre következtetsz.

Ja, és az nem "el tartás" hanem "eltartás". Vigyázz, ilyen értelmi szinttel nehogy te is csak az "el tartásig" vidd, hogy aztán neked is dörömbölni kelljen az "el tartód" ajtaján. Csak hogy én is személyeskedjek egy kicsit :D

2020. aug. 5. 15:13
 62/84 anonim ***** válasza:
16%
Vigyàzok, ne aggódj.
2020. aug. 5. 15:14
 63/84 anonim ***** válasza:
75%
Valszeg megcsalt es nem toled volt
2020. aug. 5. 20:23
 64/84 anonim ***** válasza:
89%

Nem olvastam végig az összes kommentet, még.

De emberek gondolkozzunk már el: ez a nő nem dolgozott, semmi indoka nem volt arra, hogy ne dolgozzon. Ezt ő választotta, hogy kiszolgáltatja anyagilag önmagát.

Kérdező, én tisztellek, mert következetes voltál vele, elmondtad neki, mi vár rá, megkapta. És te nem zsaroltad, hanem tények elé állítottad. És ha már 8 hónapig próbálkoztatok, az felelősségteljes gondolkozásnak tűnik, nem egyszeri bumm bele, legyen gyerek. Nem fiatal ez a nő, ő is letehetett volna valamit az asztalra, csak éppen kényelmesebb utat választott.

Ne legyen lelkiismeret furdalásod és egyetlen forintot se adj neki, mert még visszakönyörgi magát és akkor megint eljátsza veled ezt. Jobb neked nélküle.

2020. aug. 6. 11:11
 65/84 anonim ***** válasza:
13%
Ez nem ennyire fekete és fehér. Mi nem tudhatjuk itt, hogyan bántál vele, azt se hogy mi volt a valós oka amiért elvetette. Ebből kifolyólag én nem is ítélkezem mint ahogy itt sokan osztják az észt a nő ellen.
2020. aug. 6. 11:17
 66/84 anonim ***** válasza:
86%
65 szerintem sok indok lehet de ha csak a tényeket nézzük. Nem dolgozik, szülni nem akar. Mit akar?! Oké tegyuk fel, hogy a kérdező hazudik. Tökmindegy. Mi az ő kérdésére tudunk felelni. Ő gyereket akar. A nő nem. Innentől ő nem akar a nővel lenni. Van ebben bármi fura? Nekem nincs. Az meg, hogy 34 évesen nincs hova mennie 🤷🏼‍♀️ Akkor ezek szerint úgy is el kene ot tartania a kérdezőnek, hogy már nem alkotnak egy part? Vagy?
2020. aug. 6. 11:21
 67/84 anonim ***** válasza:
13%
"Ő gyereket akar. A nő nem. Innentől ő nem akar a nővel lenni. Van ebben bármi fura? Nekem nincs." - Nekem van. Szerinted szerette az az ember a párját egy pillanatig is, akinek egy embrió előrébb való a párjánál? Mert szerintem nem. (ha férfi, ha nő az illető) Szóval innen nézve a Kérdező valójában csak ki akarta használni a nőt... a nő meg időben felébredt, hogy ebben a kapcsolatban neki max az alárendelt szerep jut, és lépett.
2020. aug. 6. 12:02
 68/84 anonim ***** válasza:
84%

67 kicsit kisarkitod a problémát. Egy 38 éves férfi ha gyereket akar és a nő önhibájából nem szul, nem fog vele maradni. Ilyen nincs. Aki családot akar, az családot akar. Egyetlen nő sem fogja helyettesíteni számára azt, hogy ő gyereket akar.

De játszunk a te erveiddel. Szuper. Felébredt a nő és lepett. Akkor hol a probléma? Nyilván csak alárendelt lehet egy kapcsolatban ahol saját magat rendeli alá azzal, hogy nem képes eltartani magat. Le akart lépni. A pasi azt akarta, hogy lelépjen. Hol a gond? Ja hogy a férfinek kellett volna kényelmes helyzetet teremteni a távozásához is? Miért is? Az ő szemében meggyilkolta a gyereküket. Ezen lehet vitatkozni, de a kérdező ezt így éli meg és kész.

2020. aug. 6. 12:07
 69/84 anonim ***** válasza:
0%

“ Egy 38 éves férfi ha gyereket akar és a nő önhibájából nem szul, nem fog vele maradni. Ilyen nincs. Aki családot akar, az családot akar. Egyetlen nő sem fogja helyettesíteni számára azt, hogy ő gyereket akar.”

Mèg szerencse, hogy nem minden férfi gondolkodik így a sok hormonzavaros nő oldalán. Jesszusom.

2020. aug. 6. 12:13
 70/84 anonim ***** válasza:
6%
" Ja hogy a férfinek kellett volna kényelmes helyzetet teremteni a távozásához is?" - nézd, err egy jó kis közhelyet tudok neked idézni: "Te egyszer s mindenkorra felelős lettél azért, amit megszelídítettél." - szóval legalább tartsa magát következetesen ahhoz a hazugsághoz, hogy a nő valaha is fontos volt neki, bármilyen szempontból... n.b. én sem dobtam ki az exemet a szülés után 1 héttel, amikor a leghatározottabb kívánságom ellenére mégis szült. "Miért is? Az ő szemében meggyilkolta a gyereküket." - ezért nem kezd épeszű ember "magzatvédőkkel"
2020. aug. 6. 12:16
1 2 3 4 5 6 7 8 9

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!