Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség megszakítása » Jogom van elítélni és nem...

Jogom van elítélni és nem támogatni igaz?

Figyelt kérdés
Gyereket terveztünk az exemmel, teherbe is esett, majd meggondolta magát hogy neki mégse kell a gyerek, és közölte hogy elveteti(7 hetes volt mikor elkezdte intézni, 10 hetes mikor megtörtént). Én mondtam neki hogy ha megteszi akkor csomagolhat is, többé nem akarom látni. Megtette, mire hazaért én összepakoltam a cuccát és kint várta az ajtó előtt, zár természetesen lecserélve, hiába verte az ajtót nem engedtem be. Most el vagyok hordva minden szívtelen és gonosz embernek mert neki nincs hova mennie és enni se tud, mivel eddig mindent én fizettem, ő nem dolgozott, az abortuszra is úgy tarhálta össze a pénzt gondolom.
2020. aug. 5. 12:49
1 2 3 4 5 6 7 8 9
 11/84 anonim ***** válasza:
69%
És mi a kérdés? Jól tetted, hogy kiraktad, én is szakitanék vele. Az más kérdés, ha nincs hova mennie, adnék neki pénzt, ne legyen már az utcán.
2020. aug. 5. 13:09
 12/84 anonim ***** válasza:
19%

A gyerekvállalás egy másik téma.

Zsarolással nem kényszeríthetsz senkit, hogy tartson meg egy gyereket.

Más kérdés, hogy már előtte tudnia kellett volna, hogy nem áll rá készen, viszont ezt neki meg is kellett élnie.

Ez egy életen át végig fogja kísérni.

Most ha itt azt mondják, hogy jogod van , akkor nyugodtan alszol majd?

Az az ember, aki így kizárja a nőt a lakásból, ahol idáig együtt éltek és főleg, mert tudja, hogy eltartotta a férfi és nincs mihez nyúlnia a nőnek, nincs hová mennie, az előttem nem ember.

2020. aug. 5. 13:11
 13/84 anonim ***** válasza:
44%
Van valakije, de szegényebb nálad, ezért nem tudja/akarja eltartani, ezért maradt nálad. Lehet, hogy a teherbe esés után jött vele össze, és a fellángolás miatt se lát, se hall, mindenesetre a te gyerekeddel már nem akart foglalkozni.
2020. aug. 5. 13:11
 14/84 Derjaderja ***** válasza:
85%

Én azt gondolom, hogy a szakítás jogos. Van olyan, hogy az ember párja olyat tesz, amit nem tud megbocsátani.

Maga ez a huzavona (akarokgyereketjanem), elég ijesztő önmagában is indok lehet.

Ráadásul tiszta lapokkal, férfiasan játszottál.

Más kérdés, hogy picit brutálisan. Hagyhattad volna összepakolni, és adni a frissen műtőtt, vérző nőnek pàr napot amíg talàl magának szállást.

2020. aug. 5. 13:13
 15/84 anonim ***** válasza:
87%
NEKED mindened megvan , neki semmilye mint írtad.... de amúgy nekem is ez volt a gondolatom, hogy lehet nem is a tiéd volt mert erdekes ez a nagy pálfordulat.
2020. aug. 5. 13:14
 16/84 anonim ***** válasza:
92%
Azért 34 éves nő ennyire 0-án legyen? Ne érezd magad rosszul. Gondolom, ha ilyen helyzetben van, egész életében csupa " jó" döntést hozhatott.
2020. aug. 5. 13:17
 17/84 anonim ***** válasza:
91%
Én nem teljesen értem a kérdést. Ha azt írjuk, hogy nincs jogod elítélni és nem támogatni, akkor nem rakod ki a szűrét???
2020. aug. 5. 13:22
 18/84 anonim ***** válasza:
14%

Persze ne érezze magát rosszul, így kivágni valakit, röhej.

Mert te megmondtad, hogy ez meg ez lesz...

Vicc.

Nem az a baj, hogy szakítottál vele, hanem az ahogy szakítottál vele.

Nem túl férfias.

2020. aug. 5. 13:23
 19/84 anonim ***** válasza:
91%
Teljesen meg tudom érteni a döntésedet. Úgy volt, hogy mindketten akarjátok, ennek ellenére mégis meggondolta magát. Szerintem felelőtlenség volt a részéről, hogy a gyerekvallást ilyen félvállról vette. Ha huszon pár éves lett volna, még talán meg tudnám érteni, de ennyi idősen így viselkedni? Vki írta, hogy valószínűleg nem tőled lett terhes. Nos, ez magyarázná a viselkedését. És akkor jobb is, ha szakítottál vele.
2020. aug. 5. 13:24
 20/84 A kérdező kommentje:
17es, részben eltaláltad. Nagyon fáj amit tett, hatalmasat csalódtam és nem bírnék már a közelében lenni, de valamilyen szinten lelkiismeret furdalásom is van. Én is azon gondolkodtam hogy adok neki pénzt de ahhoz hogy kivegyen egy albérletet, a kauciót és mindent kifizethessen valamint éljen addig míg nem talál valami munkát(érettségije van csak) az elvinné a fél megtakarításom. Ahhoz hogy mindez meglegyen legalább 600 ezret oda kéne adnom neki.
2020. aug. 5. 13:26
1 2 3 4 5 6 7 8 9

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!