Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség megszakítása » Jogom van elítélni és nem...

Jogom van elítélni és nem támogatni igaz?

Figyelt kérdés
Gyereket terveztünk az exemmel, teherbe is esett, majd meggondolta magát hogy neki mégse kell a gyerek, és közölte hogy elveteti(7 hetes volt mikor elkezdte intézni, 10 hetes mikor megtörtént). Én mondtam neki hogy ha megteszi akkor csomagolhat is, többé nem akarom látni. Megtette, mire hazaért én összepakoltam a cuccát és kint várta az ajtó előtt, zár természetesen lecserélve, hiába verte az ajtót nem engedtem be. Most el vagyok hordva minden szívtelen és gonosz embernek mert neki nincs hova mennie és enni se tud, mivel eddig mindent én fizettem, ő nem dolgozott, az abortuszra is úgy tarhálta össze a pénzt gondolom.
2020. aug. 5. 12:49
1 2 3 4 5 6 7 8 9
 41/84 anonim ***** válasza:
87%

"Honnan tudjátok, hogy a férfi milyen volt a nővel?"

Ha a nőnek olyan rossz, miért próbálkoznak a teherbe eséssel 8 hónapig.

"'megölte a gyereketeket' imádom az ilyen abortuszhuszár mondatokat."

Egy tervezett terhességnél hagy gondoljunk már a "sejtcsomónkra" gyerekként. Elvégre gyereket szeretnénk nem "sejtcsomót".

2020. aug. 5. 13:56
 42/84 anonim ***** válasza:
87%

"Honnan tudjátok, hogy a férfi milyen volt a nővel?"

Hogyha a férfi tényleg úgy bánt volna a nővel mint egy kutyával,akkor a nőci nem akart volna teherbe esni.

Rejtély megoldva.

2020. aug. 5. 14:00
 43/84 anonim ***** válasza:
84%
Én mindig kiakadok az ilyen nőkön, akik nem dolgoznak... az ilyen mégis mit várt? Azt megkérdezted valaha, miért nem dolgozik? Egyáltalán miért volt ez neked így jó, hogy ő otthon lébecol, te meg dolgozol kettőtökért? Legközelebb keress egy olyan nőt, aki hajlandó beletenni vmit a közösbe, valószínűleg ő nem vetetné el a gyereketeket.
2020. aug. 5. 14:08
 44/84 anonim ***** válasza:
28%
Hová tűnt a kérdező?
2020. aug. 5. 14:14
 45/84 anonim ***** válasza:
2%
Gondolom a 43-as irigy. Máskülönben mit foglalkozna vele, hogy vannak olyanok, akiket el tartanak? 🤷🏼‍♀️
2020. aug. 5. 14:17
 46/84 A kérdező kommentje:

Miért nem rakta ki már az abortusz előtt amúgy?

Mert utolsó pillanatig reménykedtem hogy meggondolja magát. Már a kapcsolatunk elején felmerült a gyerekvállalás kérdése, és már akkor is azt mondta hogy mindenképpen szeretne, ahogy én is, tudta az álláspontomat, és azt hogy az abortusz nekem nem fér bele. Soha, egy szóval se mondta hogy megingott volna, szedte a vitaminokat hogy segítse a teherbeesést. Mikor először mondta hogy mégsem szeretné, kérdeztem mi az oka, és mit tudnék tenni hogy megoldjuk a helyzetet. Erre nem kaptam választ, pedig többször is próbálkoztam.

Én sem voltam hibátlan, sokat dolgoztam hogy meglegyen minden. Mikor kitalálta hogy tanulni szeretne, kifizettem a tanfolyamot, és az eszközöket(kéz és lábápoló, műkörömépítő) de otthagyta. Biztattam keressen mást ami érdekelné. Lehet az volt a baj hogy "ráerőltettem" hogy próbáljon kezdeni valamit magával?

Mióta megtörtént, azóta azon kattogok mit lehetett volna másképpen tenni, mit rontottam el. Valószínűleg azt, hogy sokat voltam távol otthonról munka miatt, napi 10 órákat dolgozom, és havonta egyszer egy szombatot is, vagy munka után egy kis maszek ha úgy adódik, de azt otthon csináltam a műhelyben. Fizettem volna neki segítséget is a babához, és természetesen én is ott lettem volna munka után. Én állami gondozott voltam, lehet ezért is szeretnék saját családot gyereket, biztonságot.

Komolyan nem tudom mi lesz ezután, úgy érzem minden összedőlt amiben bíztam. A legrosszabb hogy még mindig szeretem, de nem tudnék vele lenni ezután. Más lenne a helyzet, ha már az elején megmondja hogy nem akar gyereket, vagy a próbálkozás alatt, hogy meggondolta magát. Nem lett volna baj, várhattunk volna. De így elárulva érzem magam, és őszintén, meglopva.

2020. aug. 5. 14:20
 47/84 Derjaderja ***** válasza:
88%

Bocs de szerintem a párválasztást rontottad el.

Keress normális, felnőtt, önmaga eltartására képes, vegzettséggel vagy szakmai gyakorlattal rendelkező nőt, akinek 30 év felett nincs egyik sem, az nem való semmire

2020. aug. 5. 14:30
 48/84 anonim ***** válasza:
95%
Nagyon sajnálom, hogy ez történt. Szerintem neked van igazad. Nekem az a véleményem, hogy nem kell őt anyagilag támogatnod. Felnőtt nő, ő alakította így az életét, hogy szakmája/munkája se lett. Sajnos szomorú, hogy nem lehetett ezt vele megbeszélni. Így elég gyerekesen is viselkedett, hogy nem is volt hajlandó megbeszélni, miért gondolta meg magát. Elhisez, hogy ezek után nem tudsz vele lenni. Mi is régóta küzdünk a babáért, nagyon sajnálom hogy ő így döntött. Én nőként is azt mondom, hogy igazad van. Borzasztó érzés lehet, hogy ő egymaga döntött erről.
2020. aug. 5. 14:33
 49/84 anonim ***** válasza:
88%
Szerintem igen. Neki joga van nem megtartani, neked jogod van nem vele maradni. Ha meg nem vagytok együtt nyilván jogod van nem vele élni. Nincs itt semmi látnivaló.
2020. aug. 5. 14:39
 50/84 anonim ***** válasza:
91%
45, nem vagyok irigy, csak nem értem hogy lehet bárkinek barmilyen elvárása a mai vilagban, ha nem dolgozik, akár férfi, akár nő. Luxus, ha valaki nem dolgozik, a mai árak mellett még munkával is nehéz megélni, nemhogy munka nélkül. És akkor az ilyen akar bármit is, azt hiszi szabadon dönthet bármiről.. Hát, látjátok, nem. Emelte volna fel a seggét és ment volna dolgozni, akkor tudná, milyen nehéz azt a 600.000et osszesporolni. 34 évesen az ajtón dörömbölni hogy nincs mit ennie, ez a vicc kategória. De ja, rohadt irigy vagyok h én 29 évesen el tudnék tartani 2 gyereket is a fizumból albiban, ha kiba.szna a férjem, és nem az ajtón dörömbölnék. Vagy mondok jobbat, igy megvan a szabadságom, h lelépjek, ha úgy adódik. Ismerek olyan nőt, akit vernek, de nem lép le, mert ő se dolgozott, aztán nincs megtakarítás. Ja, tényleg irigy vagyok. A mai világban ha nem dolgozol és nincs pénzed, kb egy senki vagy. (A gyerekeket és a tanulókat nem értem ide, de a 34 éves nőket igen.)
2020. aug. 5. 14:42
1 2 3 4 5 6 7 8 9

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!