Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség megszakítása » Jogom van elítélni és nem...

Jogom van elítélni és nem támogatni igaz?

Figyelt kérdés
Gyereket terveztünk az exemmel, teherbe is esett, majd meggondolta magát hogy neki mégse kell a gyerek, és közölte hogy elveteti(7 hetes volt mikor elkezdte intézni, 10 hetes mikor megtörtént). Én mondtam neki hogy ha megteszi akkor csomagolhat is, többé nem akarom látni. Megtette, mire hazaért én összepakoltam a cuccát és kint várta az ajtó előtt, zár természetesen lecserélve, hiába verte az ajtót nem engedtem be. Most el vagyok hordva minden szívtelen és gonosz embernek mert neki nincs hova mennie és enni se tud, mivel eddig mindent én fizettem, ő nem dolgozott, az abortuszra is úgy tarhálta össze a pénzt gondolom.
2020. aug. 5. 12:49
1 2 3 4 5 6 7 8 9
 51/84 anonim ***** válasza:
92%

50es vagyok, kérdező, azt rontottad el, hogy mindent fizettél neki, azt hitte barmit megtehet veled. Most nem tetszik neki a műköröm építés, kiszáll.. most nem tetszik neki a gyerek, elveteti... nehogy már magadat hibáztasd, hogy sokat dolgoztál!! Ő is elmehett volna dolgozni.

Legközelebb ha olyat valasztasz, aki dolgozik, már azzal sokkal előrébb vagy. Sztem sokan örülnének neked, támogatod a másikat, szeretnél gyereket, csak legközelebb tényleg olyat válassz, akit legalabb anyagilag nem kell támogatni, max erzelmileg. Kitartást!

2020. aug. 5. 14:47
 52/84 anonim ***** válasza:
87%
Teljesen jól tetted, jogod van. Aki erre képes az nem nevezném nőnek, csak egy kattant hisztis libának.
2020. aug. 5. 14:51
 53/84 anonim ***** válasza:
90%
Támogatom az abortuszt, de ebben a szituációban neked van igazad, hiszen tervezett gyereket vetetett el, ami nem ugyanaz, minth erőszakból fogant volna vagy becsúszott volna rossz körülmények közé/nem megfelelő élethelyzetbe. Közös döntés vola a kicsi létrehozása, mi az, hogy ő önkényesen meggondolta magát...? Ez hatalmas tiszteletlenség veled szemben, olyan, amin ép lelkű és egészséges önérzetű férfi sosem lép túl. Nagyon jól tetted és ne hagyd magad megtörni!
2020. aug. 5. 14:54
 54/84 anonim ***** válasza:
3%

De igenis irigy vagy. Mit érdekel téged, hogy mást eltart e a pasija vagy sem?

A kérdezőnek így megfelelt, még gyereket is akart tőle. Erre varrjál gombot :D

2020. aug. 5. 14:55
 55/84 anonim ***** válasza:
91%
Amúgy kövezzetek meg, de ha egy nő en annyi nincs, hogy 34 évesen munkája legyen, eltartatja magat és tudja, hogy a pasija gyereket akar, szülni se akar, akkor igazából mire élősködik? És miért csodálkozik, ha nem hagyjak neki tovább? Lehet eltartott feleségnek lenni, nincs vele baj. Szerintem. De abba beletartozik a gyerek. És általában nem is egy. Kevés olyan hülye pasi van aki a két szép szemére tartja el a not.
2020. aug. 5. 14:55
 56/84 anonim ***** válasza:
22%
Bezzeg fordított esetben már mindenki a férfi fejét vette volna.
2020. aug. 5. 14:56
 57/84 anonim ***** válasza:
92%
54, és milyen szép vége lett, most ott veri az ajtót az általam irigyelt eltartott. Erre varrjál gombot :D
2020. aug. 5. 14:57
 58/84 anonim ***** válasza:
13%

Ez mellékes. A lényeg, hogy te mélységesen felháborodsz ha valamit el tartanak, a szóban forgó nőt viszont minden bizonnyal eltartották volna szívesen gyerekkel.

Bizonyára téged a kutya se tartana el még gyerekkel sem, de attól nem kell irigykedned.

2020. aug. 5. 15:00
 59/84 anonim ***** válasza:
8%
Kérdező, én mondjuk férfi vagyok, de egy másodpercig se kellene egy olyan idióta "társ", akinek egy embrió fontosabb, mint én magam. Szóval a nő helyében én tettelek volna lapátra téged, még az AB előtt...
2020. aug. 5. 15:04
 60/84 Derjaderja ***** válasza:
81%

Nem háborodtunk fel azon, hogy eltartják, hanem sajnaljuk és nem értjük.

Ennyire kiszolgáltatnia magát az embernek és ennyire semmi ambícióval lenni hogy lenne irigylésre méltó?

Az is ambíció ha vki sok gyereket nevel, de se gyerek se munka se tanulás...

2020. aug. 5. 15:06
1 2 3 4 5 6 7 8 9

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!