Most, a koronavírus idején hogy történik az abortusz?
Figyelt kérdés
Vagy nem is csinálják meg? Akkor milyen lehetősége van a terhességmegszakításnak?2020. ápr. 5. 19:53
2/10 anonim válasza:
Miért ne csinálnák meg? Örülni gondolom nem fognak neked, de ez nem olyan műtét, hogy lehet halasztani pár hónapot. Azért ne az utolsó héten menj oda, nehogy kicsússz az időből.
3/10 anonim válasza:
Ugyanúgy, mintha nem lenne járvány. De kotont lehet ám még kapni a boltban...sőt, fogamzásgátlót is írnak fel, meg esemény utánit is.
Máskor kicsit előbb kellene gondolkodni.
4/10 A kérdező kommentje:
Jaj, dehogy vagyok terhes, semmi bajom, csak elgondolkoztam ezen,hogy akikkel ez a baleset megtörténik, azoknak mi lesz most a sorsa :D
2020. ápr. 6. 07:53
5/10 anonim válasza:
Hát persze... csak úgy, minden érintettség nélkül feltettél egy olyan kèrdést, ami másnak eszébe se jutna.
6/10 anonim válasza:
#5 Én is fel akartam tenni ezt a kérdést, de látom, már megtette más. :)
Én sem vagyok ilyen helyzetben, de tudatosan gyerekmentes vagyok (childfree), és ha nem lehetne abortusz ebben az időszakban, akkor inkább nem szexelnék.
7/10 anonim válasza:
Fogamzásgátlás is van ám a világon! 😒
8/10 A kérdező kommentje:
Nincs semmi érintettségem, mert még kapcsolatom sem volt és szűz vagyok 🙃 Az ember már nem is gondolkozhat olyan dolgokon, ami közvetlen nem érinti őt?
2020. ápr. 25. 01:07
9/10 anonim válasza:
Ugyanúgy elvégzik , maximum nem örülnek a dokik így vírus idején . Fogamzásgátló, óvszer, gyűrű, spirál használata mellett is teherbe lehet esni, nincs 100%-os védelem.
10/10 anonim válasza:
emberek! Akik itelkeznek! En pl karantenban voltam, es a telot nem vettek fel nekem, h ki tudjam iratni a huvely gyurumet! menzesz utolso elotti napjan szabadultam ki, akkor egyutt voltam a parommal, es masnap delelott tudtam szemelyesen kiiratni a gyurut, aminek a felhelyezesevel nem is késtem volna, ha a szamitogepek nem halnak be az orvosi rendeloben.. Murphy torvenye... Szoval a 3 ora keses, ami bele ferne, 3,5 orat kestem a felhelyezessel.. Szoval nalam is van ilyen para... Miert nem hasznaltam ovszert? mert 1x hasznaltunk eletunkben, az is kiszakadt... Nekem ezekben nincs szerencsem, plusz beteg vagyok a hormonos cuccoktol.. a gyurutol is hanytam mult honapban.. Nem kellene ítélkezni, ha becsuszik, bizony lehet az onhiban kivul
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!