Mit érdemes vészhelyzet esetére bespájzolni otthonra?
Kaja: VIZ, liszt, száraztészta, rizs, konzervek, kekszek, olaj, esetleg kávé, tea, vitaminok.
Egyéb: elemes rádió, elem, gyufa, gyertyák, fedeles vödör zacskókkal (ha esetleg wc-nek kéne használni), ha van udvar vagy lapos háztetö akkor nagy hordók v vmilyen tartály amikbe esövizet lehet felfogni, szerszámosláda minnél több mindennel, vmi fegyver esetleg önvédelemre. Ha van gyerek akkor társasjátékok v vmi ami leköti öket hosszabb idöre, könyvek.
Kocsiba: pokrócok takarók, extra üzemanyag, extra pótkerék, kocsiban használható telefontöltö, gps, papír és tollak, alkatrész ami könnyen meghibásodhat vagy meg szokott hibásodni.
azért itt páran éhen halnának, ha tényleg lenne valami vészhelyzet
palackos VÍZ (!!!)
neomagnol
hüvelyesek
rizs
só (!)
cukor v olyan lekvár, ami 100% gyümölcsből van és megáll benne a kanál
2-3 féle olaj
konzervek (arra az esetre, ha nem lehet főzni)
opcionálisan szárított húsok
opcionálisan MRE
multivitamin
alap fájdalom, láz, és gyulladáscsökkentők, fertőtlenítő
kempingfőző megfelelő
agyat én sem ajánlom, mert azt szeretik a zombik...
10: Az 5 gyerekes szomszéd majd biztosan,ha elfogynak a tartalékai...az olaszokat gyorsan elzárták azóta ki sem mehetnek az otthonaikból,tegnap óta 375 fertőzött sosem lehet tudni..
Én vettem 100 forintos zacskós reggeliket is-zabkása,magokat müzliket,mert tápanyagban gazdag..elemek-lámpa,ha van udvar kutyával őrzött melegház...tejpor,kistasakos kávé,cukorka a csereberékhez stb..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!