Sportszelet kodókat mikor érdemes feltölteni?
Rengeteg sportszeletcsokinak a kodja van meg, persze a csomagolást értem ezalatt amiben a kód van.
A mostani promociónál napi 30k-t vagy a főnyeremény 1 millió.
A kérdésem az lenne hogy például ha pályáznák a napi nyereményre akkor a nap melyik szakaszában lenne érdemes feltölteni az összeset vagy egy részét?
Arra gondolok hogy esetleg ugy csinálja a cég hogy a nyeremény van egy napra és valaki feltölt egy kodot megnyeri akkormár én nem kaphatom meg akármennyit is töltök fel vagy teljesen más a rendszer mint én gondolom? Bármit meghallgatok.
Tehát akkor csak tényleg hülye voltam, és tökmindegy. Köszi, tudom hülye kérdés, de érdekelt azért.
ÉS hogy jobb? Ha feltöltöm egy nap mindet vagy részletekben?
#2: latom megertetted.
Az aznap bekuldott kodokat sorsoljak. Ha egy nap egyet kuldesz, akkor 1/(osszes aznapi) az eselyed. Ha kettot, 2/(osszes aznapi), de ha emiatt masnap nem kuldesz be semmit, akkor masnap 0 az eselyed. Es mivel sok sportszelet fogy, az 1/nap vagy akar a 8/nap is eleg kicsi eselyt jelent.
Nincs 'nyero strategia', hiaba akarsz mindenkinel okosabb lenni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!